AKTUELNO

Lepe vesti!

Danski fudbaler Kristijan Eriksen srušio se u subotu na meču Evropskog prvenstva protiv Finske, a brzom intervencijom lekara spasen mu je život!

Došlo je do srčanog zastoja kod 29-godišnjeg fudbalera i ko zna šta bi se desilo da Simon Kjer nije prvo brzo reagovao i izvadio mu jezik, da bi ga potom lekarski tim oživljavao na terenu i u svesnom stanju prebacio u bolnicu.

Foto: Tanjug AP/Friedemann Vogel

Dok stižu informacije da je Eriksen najverovatnije završio karijeru, danski fudbaler je objavio "selfi" iz bolničkog kreveta i poslao jasnu poruku svima koji su mu poželeli brz oporavak.

"Pozdrav svima, hvala na sjajnim porukama podrške koje stižu iz svih krajeva sveta. To znači mnogo meni i mojoj porodici. Dobro sam, uzimajući u obzir okolnosti. Moram i dalje da prođem neka ispitivanja u bolnici, ali se osećam dobro. Navijaću za moje momke u narednim mečevima, igrajte za celu Dansku!", napisao je Kristijan Eriksen na svom Instagramu i obradovao navijače.

Pogledajte kako sada izgleda!

Podsetimo, u subotu se na stadionu "Parken" odvijala prava drama, ali igrači Danske su bili tu za svog saigrača i pomogli da mu se ukaže pomoć.

Foto: Tanjug AP/Friedemann Vogel

#Kristijan Eriksen