AKTUELNO

Spustili loptu!

Naredno pitanje novinara portala Pink.rs Darka Tanasijevića bilo je upućeno Rialdi Karahasanović, a ticalo se skandalozne svađe koju je imala sa Janjušem, tokom koje ju je on optužio da je promiskuitetna.

Rialda, danas ti je Janjuš rekao da te napolju razvlače, da nema sa kim nisi opštila, kako reaguješ na te uvrede i da li postoje neke informacije kojima te Janjuš drži u šaci? - pitao je Darko.
Posle svađe sa Ša mi je sve smešno. Janjuš ne može da me drži u šaci, to mi je smešno... Prvo, njegova konstatacija, da ja opštim sa svima, da me razvlače kao jufku, a kao nemam odnose ovde. On me je pre hvalio, bezveze je da se ovako ponaša prema jednoj ženi tako. Svoje lične frustracije ispoljava na način koji ispoljava. Ja sam mu rekla da iznese sve što zna - odgovorila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispalo je prema njegovim tvrdnjama da ovde glumiš sveticu, a da si napolju promiskuitetna - dodao je Tanasijević.
Ja ovde mogu da glumim šta hoću, naš život je vani. Ja nikad nisam ovde govorila da sam nevina, mislim da nisam pokazala da sam smerna. Ja kažem, ja sam se odlučila za neke stvari ovde zbog sebe, a ne jer će neko drugi nešto da mi kaže. Ne može on da meri na konto mojih dela ovde da se pretvaram, a da mene tamo negde razvlače - istakla je Rialda.
Iznerviralo me je to što su me zbog j*bene igrice navodili neke svađe, ulazili u raspravu. Ja sam Rialdi pomogao ovde kad smo ušli, ovo nam je prva svađa. Od nemoći kažem svašta. Jedino što ja znam o njoj su njena dva momka sa kojima bila. Sa kojima je imala neke, da kažeš, kombinacije. Na to sam mislio. Tako sam rekao za pojedine, to je moja uzrečica kad se iznerviram, posle mi bude žao. Nervira me što se svađam sa ženama. Danas sam bio u toj fazi da mi nije dobro, reagovao bih na svakog tako. Kao, Maja i ja smo im krivi zbog igrice. Kolektivno išli na nas, da smo krivi i za jednu i za drugu grupu. I ona je htela nekim stvarima da me povredi - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo rekla ono što je on pričao, da je obrukao sam sebe, do situacije koja je došla sa njegovom porodicom i njegovom ćerkom. To je sve što je on pričao ovde. Rekla sam nešto što je on pričao ovde, nisam rekla npr. da je opštio sa konjem - pričala je Rialda.
Tebi su ovde neki ljudi rekli mnogo veće stvari - rekao je on.
Da, ali ja nisam sa tim ljudima dobra. Ja tebe nisam vređala iz lične frustracije - dodala je pevačica.
Nisam ni ja tebe - pričao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.