AKTUELNO

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka"

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću i najavio prvi prilog za večeras - razgovor Jovane Ljubisavljević sa Markom Đedovićem i Stefanom Karićem o sukobima Maje Marinković i Janjuša. Misica je tada istakla da žene kao Maja nasrću na muškarce jer im oni ne uzvraćaju udarce i da bi to trebalo da se desi kako bi se smirile.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana opet gura nos gde joj nije mesto. To govori o njoj kakav je čovek, kada tako voli da spletkari sa strane - rekla je Maja.
Mi smo bili u "Magazinu In", cela priča je bila kako je nasilje nad muškarcima zastupljeno, to se baziralo na Maji. Pričali smo o tome kako nema razlike u nasilju, da li je muško ili žensko - govorila je misica.
Svako nasilje je za osudu! - istakao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada u životu nisam žensku osobu udario - ustao je Janjuš.
Komentarisali smo kako su žene dobile krila, osilile su se jer muškarci neće da im vrate i da kada bi nam vratili, bilo bi strahopoštovanja - rekla je Jovana.
Tako je rekla i za ono dete od 4 godine... Ja ne kažem da su u redu moji postupci, ali u ljubavnom odnosu, a on ima dva i nešto metra - govorila je Marinkovićeva.
Devojko, ti si debil. Nasilje kakvo god da je, ono je katastrofa, nebitno da li je muško ili žensko - rekao je Janjuš Maji.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojka se bori za mir u svetu, ima titulu misice... Muškarac ne treba da udari ženu. Ako je žena takva, muškarac treba da se udalji ili da zove policiju. Ovako može da nastane karambol... Ne znam kako bi Jovani bilo da je nju udario neki muškarac... Ja nisam za to da muškarci treba da vraćaju ženama, nego treba da budu pametniji ili da se udalje. Janjuš kada bi zavalio Maju, sastavio bi je sa zemljom - poručila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovo Jovanino razumela kako je prikazano. Jovana je rekla da bi mene udarila - istakla je Maja.
Rekla sam da kada bi ti vratio, da bi se smirila - poručila je misica.
Ona jeste kulturna, ali je ozbiljan lažov i folirant - poručila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je sporno to što smo mi pričali protiv nasilja, a ti si na kraju rekla stvar koja je podrška nasilju - poručio je Đedović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.