AKTUELNO

Sve je iznenadio!

U toku je emisija Gledanje snimaka. Pušten je snimak na kojem su Rialda Karahasnović i Kenan Tahirović. Njih dvoje su se prepirali zbog žurke na koju Kenan nije hteo da ide. Voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Kenana:

Pa ništa ja sam hteo da pičamo, a ona nije htela. Ja nisam hteo da idem na žurku, poljuljale su me uspomene. Ona i ja nismo pričali uopšte posle klipa. Ja sam mislio da je ona skontala da ne ide, ali ona i ja nismo imali komunikaciju. Mislio sam da sam je jače gurnuo, ali drago mi je što smo ostali u krevetu i pričali - rekao je Kenan.
Ovo mi je čudno od Kenana. On je važio za mirnog, ali nije bio. Ona njemu govori da je pusti, a ona neće. Njihov problem nije rešen - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda ima jako visoke kriterijume, a njen odnos nije čist. Kenan nijednom je nije odbranio, ljubio je drugu u rame, mnogo praštaš - rekao je Car.
Sandra može da bude pristrasna, ali ja najviše kometarišem. Ja ovo nisam očekivala od Kenana, a i nisam očekvivala da će on tako da radi. On je prosto takav, meni ne deluje da je on taj koji je inicjator razgovora. Ona kada je videla one poruke, nije joj bilo svejedno. Jeste za osudu ovo, ja sam očekivala da će Rialda da mu zvizne šamarčinu.Ostala sam šokirana kada je on pričao na klipu.Osuđujem ga - rekla je Sandra.
Ovo je loš način kao i Jovna i Karić. Meni se ovo ne sviđa.Niko ne može da me ugrožava kada neću da pričam - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem da nije bio tajming za neke stvari, ali da sam ja ljuta, jesam - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga