AKTUELNO

Drama!

I tokom treće pauze za reklame u emisiji "Nominacije", Janjuš je otišao da prošeta sa Minom Vrbaški. Maja Marinković je ponovo izgorela od besa, a zatim odlučila da priđe Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu li da pričam sa tobom? Želim da porazgovaramo, reci ako nećeš - rekla je Maja.
Čekaj samo, molim te. Ne želim scene, svađe, ne znam šta da ti kažem. Pitaj me sada - govorio je Janjuš.
Dođi da porazgovaramo, što si stao tu? - pitala ga je ona.
Moj život je uništen sa tobom, a znaš kakav sam bio prema tebi i ti mi ovako vratila - poručio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Što radiš stvari koje me bole, namerno? - pitala je ona.
Ne, ovo je normalno ponašanje, tako je trebalo i pre. Ništa ne radim namerno, ja sam se pre družio normalno. Od kada sam sa tobom, nije mi interesovala nijedna žena. Sa tobom više neću provoditi vreme, mi završavamo odnos. Ne znam kako ću se oporaviti od svega što nosim odavde. Pogledaj do čega si dovela, nema potrebe da plačeš. Ja nisam g*vno kao ti, neću ti raditi sve i svašta dok se ovo ne završi... Dovela si me do toga da ti pričam da si k*rva. Masakrirala si me, izblamirala, narušila ugled moje porodice. Ja sam kriv... Kad si se j*bala sa drugim likom, mene si gledala u lice i sažaljevao sam te, blam me je bilo tvog blama. Tako si plakala svaki put. Molila, lagala, da bi na kraju ponovo nastavljala da me maltretiraš. Došao je kraj! Imam nekog prečeg, a tebe boli k*rac. Mislila si da ćeš me praviti budalom ceo život, ali nekad mora da dođe kraj. Ja sam letos odlepio od tebe, dete me je pitalo kada se vraćam kući. Kada sada razmišljam o ovome, ja ne mogu da verujem šta ja radim sa tobom. Ko si ti, devojko? Da li si mi išta dobro donela? - govorio je Janjuš.
Ni ti nisi bio fer u situacijama. Bila sam odlična za tebe u početku - pričala je Maja.
Prvi dan si napravila sr*nje - istakao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Hteo si da peglaš tamo situaciju, a sa mnom krišom da se viđaš. Mene je to bolelo - govorila je ona.
Što kaže Mića, čim si prvu scenu napravila, trebalo je da te prijavim policiji. Neću da te diram, nastavi život normalno. Tebe čeka tata, koji će da ti kaže da je sve u redu. A znaš šta mene čeka? Imaš li to u vidu? - nastavio je on.
Pakao - odgovorila je Maja.
Mene je sramota da sutra odem kod deteta - priznao je Janjuš.
Više me ne voliš? - pitala je Marinkovićeva.
Ne mogu da ti objasnim, ne volim te, smučila si mi se. Napravila si mi kataklizmu života. Hteo sam da ti vraćam sve, planirao sam da ti vratim sve, ali mi je bilo žao. Pomirio sam se sa tobom da ti vratim, da ti uništim, ali mi te je bilo žao. Ja sam bio najbolji, najbolji ikada u rijalitiju, a zbog tebe sam, mučenice jedna, postao najgori... Sram te bilo kako se ponašan, da te bude sram! Ponizio sam ženu, taštu, majku, ćerku... Treba da ih pogledam u oči sutra. Zbog koga? Tebe koja si vređala moje? - odgovorio je bivši košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam tako mislila - govorila je Maja.
Ti ništa nisi zaslužila, ništa. Sram te bilo... - poručio je Janjuš.
Ljubomorna sam... Tek kad napravim sr*nje shvatim... - istakla je ona.
Kretenko od 25 godina... Od 25 godina... Napadaš devojku sa kojom sam pet godina drug. J*bala si se sa njenim dečkom, a ti je napadaš - govorio je on.
A što radiš to ako znaš da me povređuješ? - pitala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mi je najbolja drugarica ikada u rijalitiju - istakao je Janjuš,
Rekao si da si zaljubljen u neku devojku i da ćeš da pošalješ selfi i da je to ona. Rekli su mi danas da me ne voliš i da spavaš sa mnom iz sažaljenja! - zamerala je Maja.
Ja tebe ne mogu više da izdržim. Ti nisi bolesna, ti si bezobrazna... Ti si razmažena, kvarna. Ne znam kako ću dete da pogledam u oči - poručio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

A ti mene ne voliš? - pitala je ona.
Ko bi te, devojko, voleo? Zbog tebe sam ponizio ženu, zbog tebe koja me ovoliko nisi ispoštovala. Ja bih se sada ubio... - pitao je on.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: M. P.