AKTUELNO

Teorije zavere.

U toku je "Pretres nedelje", a nakon reklama, Milan Milošević se vratio za crni sto, kako bi nastavio sa zadrugarima komentarisanje obnovljenog odnosa Mine Vrbaški i Filipa Cara.

Ništa ne može da me iznenadi po pitanju njih dvoje. Skapirala sam da može svašta da se očekuje od nje, to je toliko nepredvidivo, pa sam sigurna da su se folirali. Njihova veza nije se poremetila, a uvrede, i ostalo ih nije poremetilo.. On govori kako nisu uspeli zbog komentara drugih. Mi smo komentarisali materijal koji su nam dali - pričala je Rialda.
Sad sam objašnjavala Filipu da nema pravo da ništa nikom dobaci. Ja sam bila ta koja sam pričala jedno a radila drugo, i sve što sad ustanu da kažu, imaju pravo, jer sam im ja to pravo dala. Najviše sam im kukala i žalila se, bežala sam od nekih stvari i da ću moći da izdržim do kraja, ali dešavaju mi se neke nepredviđene stvari koje ni sama nisam znala da mogu da mi se dese - govorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve ono što ste vas dvoje servirali ovde, mi sad komentarišemo. Sutra je žurka, očekujem sutra, do kraja sedmice će joj nešto prebaciti - dodala je Rialda.
Reći ću ti nešto kao drug, Mina ne voli nikog. Ni tebe, ni Mišela, ni Frana. Ona je meni za Mišela drugi dan njihovog muvanja, meni je rekla da nju smara. Ona je neko kome se*s ne znači, ona može da ga ima radi svoje potrebe. Voli ona da se vezuje za te vrste loših momaka. Ovde si okarakterisana kao neko ko ne vara, ko ne gleda druge momke, ali ti si neko ko je srozao sebe. Mene ne zanima da li ćeš sad da budeš sa njim. On je neko ko te je najstrašnije vređao, vaše psovke i uvrede... Isti ste u potpunosti! - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Na Sandrino komentarisanje, reagovala je Rialda, pa su njih dve ušle u konflikt za crnim stolom, a onda je i Kenan Tahirović imao reč.

Ja Mini ne verujem ništa, ovo je obična sprdnja. Za nešto mu se sveti, kakva ljubav - rekao je Kenan.
Slušam šta pričaju Minine prijateljice, koje su se klele da je zaljubljena u sve njih, da nije igra, da su to muškarci za nju. Ja mislim da se ona samo sa njim igra. Sve ih je izigrala! Da li je toliko bolesna da se posle svega što joj je izgovorio, ona njemu vraća. Ako opet napravi isto, onda su ološi. Za njega znam da neće, a za nju ne mogu da garantujem - rekla je Paula.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga