AKTUELNO

Sve iznele na sto!

U emisiji "Gledanje snimaka" prikazan je i razgovor Aleksandre Nikolić i Maje Marinković tokom poslednje žurke, koje su između ostalog pričale o Filipu Caru, koga su ogovarale. Aleks je istakla da je Car bio ljut na nju zbog toga što nije htela da ima vrelu akciju sa njim, kao i da bi dan danas bili u vezi da se to dogodilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentarisale smo njen odnos sa Filipom, ja sam se složila sa njom. On voli samo Minu, odnos sa Minom mu znači više nego s*ks sa bilo kojom drugom osobom u kući. Ne ulazim u detalje da li su imali s*ks, očigledno je postojala neka privlačnost, čim se vraćao kod nje kad se svađao sa Minom. Ali za sve ovo vreme koliko sam ispratila, najbolje znam šta Filip oseća, sto puta pričamo... Njemu je uvek bilo draže da juri Minu po kući, da joj j sve po spisku, nego da bude sa drugim devojkama. On je voli, pa je voli. Ne kažem da je dobar odnos, bolesno je, uporedila sam sa svojim odnosom, ali to je tako. Nadovezala sam se i na konflikt sa Minom, rekla sam da je bila bezobrazna, ali smo sve rešile - rekla je Maja.
Meni je smešno, Maja je rekla da treba da imam obzira prema njoj, a ona tri godine nije imala obzira prema meni. Neću sada da im pravim probleme. Ali ona zamera Janjušu druženje sa mnom, a niko ne komentariše njeno neodvajanje od Filipa. Meni ne smeta. Meni je onaj dan na bazenu došlo da je diskvalifikujem nabrajala sam sve gde mi se mešala. U suštini, stavila sam tačku tu. Što se tiče klipa, nemam šta da komentarišem - istakla je Mina.
Filip i ja smo uvek imali isti odnos od prvog do poslednjeg dana. Vi niste bili dugo zajedno, što kažu ljudi u kući, ko je znao da će do pomirenja doći... + dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je nekad stid kada puste ovako klipove. Ja kada pogledam njih ovako, setim se početka njihove veze, kada je radio ono na moje oči. Zaslužila sam tada. Bila sam sama ovu noć na žurki, razmišljala o našem odnosu. Ja znam kakav je on. Svaki put kada bi on i ja dolazili u neki odnos, svaki put je želeo da se desi s*ks, ja sam svaki put to odbijala. Ja sam rekla da ja to ne mogu da uradim iz poštovanja prema majci, kao i prema ocu, kakav god da je... To je moj mišljenje, on će reći ko zna šta, da smo imali nešto... Kada ih vidim zajedno, sve me podseti na taj period kad smo on i ja... Ko zna šta bi se izdešavalo tu, ali bismo verovatno imali ozbiljnu vezu, to je neko moje mišljenje o svemu tome. Želim samo još nešto da kažem, krivo mi je zbog svih loših stvari koje sam mu uradila, kajem se zbog svega. Nije trebalo da dolazimo u onakve sukobe, svađe... Ja sam prva ispala neispravna u tom odnosu. Da nisam pogrešila, ko zna kako bi to izgledalo. Što se Maje tiče, svašta smo radile, ali šta je bilo, bilo je... Ja ne mogu nju da izbegavam pet meseci, ne osećam nikakvu lošu energiju sa njene strane sada. Vidim da nije baš najbolje, šta je bilo, bilo je. Takva je u ljubavi, šta da radim ja. Neke stvari se ne zaboravljaju, ali nije ništa strašno što smo razgovorale - istakla je Aleksandra Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandrina priča se nije promenila 10 meseci, uvek je bila vezana za Cara i to je za nju neprežaljeno. Mislim da je to neka njena žal za onim što je moglo da bude... U svakom slučaju, Maja i ona su mi na ovom klipu fenomelne, U teoriji su fenomenalne, ovde pričaju kao da nisu imale nijednu grešku. Mislim da ovo Aleksandrino pokajanje nije iskreno, jer bi poludela da je sad nešto kaže - istakla je Sandra Rešić.
Meni je ovo dokaz da je duboko boli k*rac za Cara. Čim priča smireno, ja odlično znam nju. Ona histeriše, a sad odjednom priča normalno. Aleksandra Nikolić zvana Aleks je bila 3 meseca najbolja prijateljica Janjuševa i rekla da je to iskrena emocija. Pitam je, kada je lagala? U mirnoći sa Janjušem ili? Da li je lagala Maju ili Maja nju? - pitao je Lepi Mića.
Nećeš nas posvađati - poručila je Aleks.
Aleks, sve sam ti oprostila - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Volela je Kristijana, zaljubljena u Cara, sviđao joj se Fran, Čorba, imala emociju prema Janjušu, hoćemo dalje da nabrajamo? A šta ćemo za Zloćka (Nikolu Đorđevića)? Šta ćemo za Zloćka? Ovde jedino ko pravo voli je bila Miljana Zolu - pitao je Mića.
I dan danas volim. To je bila najveća ljubav sa moje strane, možda me sačeka u studiju kada se završi rijaliti. Reci mu da me sačeka u studiju - istakla je Kulićeva.
Aleksandra Nikolić ne voli nikoga. Lazare Čoliću, ako ne sačekaš Miljanu u studiju, nikakav si čovek! - poručio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.