AKTUELNO

Haos bez prestanka!

Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević nastavio je da ispituje Boru Santanu u emisiji "Pitanja novinara", a sledeća tema bila je provokacija Jelene Pešić u emisiji "Karaoke obračun".

Da li te boli što je tvoja drugarica Jelena Pešić ponovo pokrenula ovu temu? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ova tema nije bolna više, pošto ljudi to potenciraju, evo, ja ću samo sa sestrama od sad da se slikam, samo me to zanima. Meni ne može da uđe u glavu da je Jelena to namerno uradila. Kada je rekla Neci da me zagrli, bio sam u šoku. Kada je počela da peva "Kako da te ljubim posle nje", nisam shvatio kao provokaciju. I to što se hipotetički oglasila, ako je tako, hvala joj puno... Zna koliko sam imao problema i koliko mi se prvi put poremetio rijaliti za 4 sezone zbog te teme. Ja se nisam snašao sa tim temama, nisam mogao da se skoncentrišem... Da je tu pesmu otpevala Milici, shvatio bih kao provokaciju za nju. Ovako, mislim da joj je pesma izletela - rekao je Bora.
Ja znam da Jelena voli Boru mnogo. Ona sigurno ima toliko loše mišljenje o Milici, da želi da ga odvoji od nje. Ono sa Necom je bezazleno, koliko je ovo katastrofalno. Mislim da je htela da kaže da je bolje priča sa Necom, nego ovo sa Milicom - ustala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Jelene tiče, evidentno je da je provocirala Milicu, to je jasno. Prosto se to toliko proteže, isto ono za Cara. Bora neće da prizna da mu smeta, smeta mu. Njega to mori, zato dolazi do vređanja. On pamti sve situacije, 30 puta je veće zlopamtilo od mene. Što se tiče ove priče sa Mirelom, najveći krivci su to Bora i Mirela. Meni Ermina nije došla sa tom pričom inače, ta priča se potegla ovde pre toga, šuškalo se o tome. Kada je Kristijan postavio pitanje, nama je svima bio šok, krenulo je onda da se ćućori. Ermina je samo došla sa informacijama od Mirele. Bora sam sebe petlja, daje detalje da razmatramo dalje. Što se Jelene Pešić tiče, meni se slično dešavalo. Slažem se sa Erminom, htela je na neki surov način da skrene pažnju. Bora i Jelena su delili isto mišljenje o Milici kada su izašli. I ja sam bila jedna od tih, meni je isto Milica bila jedna od najnegativnijih osoba. Što bi neko krivio Jelenu za ovo, kada joj je Bora dao za pravo da to uradi... Što se tiče pominjanja toga u svađi, što mu neko ne bi pomenuo Mirelu, kada on ovde j*be ljudima sve živo i mrtvo - progovorila je Matora.
Slušaj drugaricu kako brani sve žive, a tebe kanali. Toliko si pristrasno g*vno - skočila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora j*be pokojnike ljudima ovde, imaju pravo da mu kažu da je j*bao nekome sestru. Meni neko da j*be sve mrtvo i živo, isto bih mu pomenula. Danima pokušavaš da okreneš priču da te svi mrze i napadaju, kao ti ćeš Bori da otvoriš oči. Što mu nisi rekla da ćuti? - pitala je Tomićeva.
Jednom nisi stala iza njega, svi su ti preči od njega! Ja ne opravdavam njegove psovke! Šlihtaš se sada Jeleni Pešić, da bi promenila mišljenje o tebi - odbrusila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si najveća šlihtara ovde, meni se stlano šlihtaš. Da ti objasnim jednu stvar, tvrdim, Milica Kemez ne voli Boru! I da kažem još jednu stvar, šta si pričala za Tomu? Šta si pričala za Stefana Karića prošle godine? Da, svako Bori ima pravo u svađi da mu kaže za Mirelu jer on psuje svima sve! Nemoj da mi se poveravaš i glumiš prijateljicu, a ovamo me kanališ! - pobesnela je Matora.
Ako vam j*be mamu, j*bite i vi njemu mamu, a ne moju sestru da pominjete - govorila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.