AKTUELNO

Hoće li ostati zajedno?

Upravo je počela emisija "Izbacivanje". Takmičarke nominovane za izbacivanje ove noći su Miljana Kulić i Kristina Spalević, a voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Kristijana Golubovića, Kristininog dečka, koji je otkrio šta ga je dočekalo po napuštanju"Zadruge 4".

Što se tiče podrške, svih mojih fanova, prijatalja, rodbine, to je bilo savršeno, malo mi zameraju ovo sa Kristinom. Ali ne krive mene ništa. Zadovoljni su time šta sam pružio. Od 7 do 77 godina svi misle da sam tamo bio najbolji, pokazao najbolje, ali i najgore od sebe. Ja sam bio drugačiji od drugih - rekao je Kristijan.
Da li si mogao da sanjaš da je preljuba tebi mogla da se desi? Tvoj put do priznavanja bio je najkraći - pitala ga je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam uvek imao stav, što na um, to na drum. Istina mora da dođe što pre na površinu. Ja sam totalno iskren, kada se desilo, nisam mogao da lažem, kamere su tu. Emocija je otišla na tu stranu, ali sam ja i dalje nekako konfuzan, ne mogu da dođem sebi. Kao da sam jednom nogom i dalje unutra, vuče me nešto... Ima i nečega prema Kristini, ali manje-više i to što nastavljam rijaliti na ulici sa ljudima. Danas na pijaci, ne znam šta se dešava. Samo je trebalo da sklonim voće i povrće i da dajem svoje mišljenje. Svi mi zameraju samo jednu grešku, Kristinu Spalević - govorio je Kristijan, pa nastavio:
Večeras bih bio džentlmen prema Kristini i njenim roditeljima. Ali Kristina kakvu je prošlost imala, samo je trebalo da mi se predstavi na drugačiji način. Posle kiksa sa Čorbom i Carem sam joj pružio ruku prijateljstva i pažnju i jednako smo se spojili, bilo nam je lepo. Kada smo krenuli da se družimo, video sam u kom pravcu ide i hteo sam da povučem ručnu. Ovakve devojke kao nju sam uvek kritikovao i odjednom... Ne znam šta mi se dogodilo, da sam ja odjednom u onom vakuumu došao u situaciju da budem bezobziran na trenutak, dogodilo se šta se dogodilo - istakao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li nekako možeš da izbegneš da kažeš to "takva devojka"? I ona treba da prihvati tvoju prošlost - pitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih voleo, ali mene bombarduju ljudi. Ja sam sa njom u vezi, čekam je večera, ali prošlost, ne znam... Znam sebe, svoj karakter. Ona kao žena nije smela nešto sebi da dozvoli, trebalo je samo da mi kaže istinu... Ona je ublažila sve. Ispričala je neku prošlost koju ne postoji. Dosta toga nisam znao. Kada me je grom udario iz vedra neba napolju... Imam emociju, ali da li da nosim njen krst na leđima - govorio je Golubović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.