AKTUELNO

Drama!

Prva zadrugarka koja je u večerašnjoj emisiji "Finale - Izbacivanje" napustila "Zadrugu 4" bila je Jovana Tomić Matora. Matora je osvojila 19. mesto u četvrtoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu. Nakon izbacivanja, Matora je otišla u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, gde se nalazila i Tara Simov.

Skoro svi su te navodili kao nekoga ko će naredni izaći. Zašto su mislili da tebi nije mesto tu? - pitala je Dušica Matoru.

Foto: TV Pink Printscreen

To je počelo da me nervira. Ne znam, baš je počelo da me nervira, ali Bože moj, svi se bore, svi su ubeđeni da će ostati do kraja, ne znam što su bolji od mene ili bilo koga tamo. Ja kada ustanem, pričam u svoje ime - rekla je Matora.

Matora je dobila i poklon, cipele od kompanije "Šafran".

Kada gledamo profile duelista, zadrugari govore o najtežim i najlakšim trenucima. Videli smo tvoje, Sanjine suze... Šta bi uradila drugačije? - pitala je Dušica.
Krivo mi je što sam sebi dopustila da se toliko jadno spustim i pričam stvari neke iz života sa osobom koju sam toliko volela. To je neka nemoć, ogorčenost, kompleks, ljutnja, ljubav, sve pomalo. Tad sam se već pokajala, ali sam veliko zlopamtilo. Nisam joj rekla izvini sve dok trenutka kada je izlazila. Isto nam je mišljenje što se tiče te situacije... To je gotova priča, imamo još neke stvari da pozavršavamo... Najviše me je pogodilo ono sa Anđelom, tad sam je baš volela... Sada, to nije ljubav, ali uvek ću imati neku setu i sećanje, ona je stvarno moja prva velika ljubav - govorila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešavalo sa Aleks? - pitala je Dušica.
Uhvatio me je neki vrbopuc, falila mi je pažnja - istakla je Matora.
Tara mi sada kaže da se svi ljute na mene - dodala je Tomićeva.
Svi se ljute, ja svakako. Ljuta sam na tebe. Zbog onoga što je pričala kod Drveta, tako te neke stvari. Znala je sve od A do Š. Onda je jedna od onih koji su poklekli na hipotetička pitanja - istakla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

To što sam pričala kod Drveta, to bih i sad rekla - pravdala se Matora.
Ti si neko ko me dobro poznaje, znaš da imam uspone i padove. Znači misliš da sam folirant... - rekla je Tara.
Ne mislim da si folirala sve, ali naravno da si folirant u smislu kad si pričala da voliš Nenada, da bi ostala do zbog njega, a izašla si. Ja ne bih nikada napustila Sanju. Nenad je dokazao koliko te voli i koliko te još uvek voli... Mislim da je si pokazala da više voliš sebe - uzvratila je Tomićeva.
Nisam mogla da izdržim. Ja se borim na svoj način. To što sam otišla iz prostora, ne znači da se ne borim - govorila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam videla onu sliku sa Mensurom... Ljuti se na mene, ali ja smatram da ti osećaš privlačnost, strast, ali da ga ne voliš. Da ga voliš, ne bi uradila one stvari - rekla je Matora.
50.000 evra je ozbiljna cifra, možda si mogla da se strpiš bar mesec dana što se izlazaka tiče - ubacila se Dušica.
Znači trebalo je da sedim i ćutim? Napolju je mnogo teže nego unutra. Ja nisam izlazila da lumpujem da mi bude lakše, izašla sam da meni bude lakše. Ne vidim ništa šokantno u tome. I dalje bih izlazila. Ništa nemoralno nisam uradila. Dao je 50.000 evra, ja ga nisam naterala na to. Ja ga još uvek volim i šta, treba da se zaključam kući? Ne slažem se sa tim da neko od 21 godinu treba da sedi kod kuće - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

To je sebično - smatrala je Matora.
A on? Muva se sa Paulom, sa Minom, pati za bivšom suprugom, a ja da sedim kod kuće? - uzvratila je Simova.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.