AKTUELNO

Sve karte na sto!

Marko Đedović je nastavio da priča o Tari Simov u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević nakon što je ova bivša zadrugarka napustila prostoriju kako se ne bi suočila sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše su me isrpeli Tara i Ša. Bio sam neki učesnik svega toga, ona mene maslala, njega maslala... Ne znam šta joj je problem. Možda ne želi da pogleda istini u oči. Da li ona zna ko ju je usmeravao, prizvao pameti, na neki normalan put. Ali što se krivo rodi, vreme ne ispravi - rekao je Đedović.

Matora i Mina Vrbaški su otkrile Đedoviću šta je sve Tara pričala u studiju o njemu, ali i o Nenadu Aleksiću Ša, koga će možda sačekati u superfinalu, ako se bude kvalifikovao.

Mislim da je Tara u finansijskim problemima - zaključio je Marko.
Tara je rekla da si joj pozajmio para, da ti je vratila posle dve nedelje, da je uzela za PCR test, a ti si u Zadruzi rekao da je to bilo za narkotike - govorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam budala, imam tačno šta se kad gledala. Krenula je na put sa određenom svotom novca, zaglavila na pola puta... Posle dva dana mi se javila iz istog mesta, isti razlog - govorio je Đedović, pa nastavio:
Ona je meni pričala da joj se on gadi, da je ljigav. Ja sam joj rekao da ne razvodi čoveka zbog pitanja i šale. Ona voli da bude u centru pažnje. U Čorbu je bila zaljubljena, ali setimo se Đole, Anđelo itd. Taj centar pažnje sa Ša joj je odgovarao sve do jednog trenutka. Ja sam joj rekao da prestane sa tim ovog trenutka, jer je on počeo da se zaljubljuje. Posmatrao sam je, posle toga je pravila ljubomorne scene. Nije bila zaljubljena, to je bila samo njena priča. Ona je meni nakon toga rekla da je lagala da je zaljubljena. Posle svega mislim da nikad nije bila zaljubljena i da je to bila samo njena priča, da je ja ne bih raskrinkao - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sada Ša? - pitala je Dušica.
Bolje mu je. Ima emociju prema Tari, ali ima i prema Ivani... Srce kao autobus, za 50 ljudi... U ovom trenutku, da hoće da mu oproste i jedna i druga, da bi rekao da ga privlači Tara, ali da će sve to da se promeni kada pogleda Ivanu u oči - istakao je Đedović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.