AKTUELNO

Iako im je odnos bio jedan od najturbuletnijih u "Zadruzi", zbog čega im skoro niko nije predviđao svetlu budućnosti, Mina Vrbaški i Filip Car uspeli su, po svemu sudeći, da ružne uspomene ostave daleko iza sebe i dokažu da je ljubav ipak jača od svih prepreka.

Oni su se sinoć zajedno pojavili na žurki povodom završetka četvrte sezone "Zadruge", u kojoj su se upoznali i zavoleli, a potom gledaocima Pinka otkrili da sada funkcionišu sjajno.

Zajedno smo, mama i on su u dobrim odnosima, zavolela sam ga mnogo i ne mogu bez njega - pohvalila se Mina, dok je Filip otkrio da njegova porodica nije oduševljena snajkom, ali da je on ipak voli.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Sada je sve super, jedva čekam da nestanemo odavde i idemo negde daleko, da provedemo bar jednu noć u samoći. Razgovor sa njenom majkom je protekao bolje nego što sam očekivao, nisam mislio da će sve biti tako jednostavno. Moja mama i sestra nemaju neko pozitivno mišljenje - ispričao je Car sinoć.

Da ne mari za kritike porodice, dokazao je time što se ne odvaja od Mine. Oni su sve vreme zajedno, a najnoviji snimak ljubavnog para iz kreveta privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama. Mina je, naime, podelila romantični trenutak iz postelje sa svojim pratiocima na Instagramu, što je nakon toga brže-bolje učinio i on sam, a komentarima nema kraja.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.