AKTUELNO

Nenad Aleksić Ša prozvao je danas na Instagramu svog doskorašnjeg prijatelja Marka Đedovića, posle čega mu on nije ostao dužan.

Đedović je započeo Nenadovo raskrinkavanje, te je javnosti obelodanio do sada nepoznate detalje, a čim je reper video da novinar tu nema nameru da se zaustavi, već da će vratiti "milo za drago", pokušao je da stupi u kontakt sa njim, međutim bezuspešno. O tome svedoče nove Đedovićeve objave.

Marko je, naime, priložio dokaz da je Ša okrenuo njegov broj telefona. Na poziv mu nije odgovorio, ali mu je putem Instagrama jasno stavio do znanja kako stoje stvari.

Džaba zoveš i spuštaš loptu, ja sam ti pričao da ja nisam klasičan zadrugar, sa mnom nema nazad! Pustiš m*da, pa nemoj ovo, nemoj ono. Zahvali se Ljubanu i mojoj milosti za Taru, još ovog puta, sledeći put nema ni to - započeo je Marko, a potom dodao:
Jadan mali Šarov. Da te podsetim samo na jednu staru izreku, nema goreg neprijatelja od bivšeg prijatelja! Ja sam vama bio prijatelj, vi meni nikada! A sada ćete videti kako život nije svima lep.

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Marko Đedović

#Nenad Aleksić Ša