AKTUELNO

Skandal!

Iako se u poslednje vreme činilo da se popravio odnos između Nadežde Biljić i Jasmine Panić, majke njenog verenika Tome Panića, njihove komšije iz Svilajnca u razgovoru za medije tvrde da to nije slučaj i da će sukob između njih dve tek eskalirati.

Foto: TV Pink Printscreen

Mediji su u prethodnom periodu više puta pisali o otvorenom sukobu pevačice i njene buduće svekrve, pa su neke od najžešćih svađa ovi bivši rijaliti učesnici imali upravo zbog Tominog odnosa s majkom, za koji je Nadežda tvrdila da je "bolestan" i da mu je majka "preča od žene i deteta".

Da bi iz prve ruke saznali da li je u međuvremenu došlo do pomirenja između njih dve i da li Biljićeva sada posećuje rodno mesto i kuću svog verenika, s kojim ima i sina Longa, jedna medijska ekipa uputila se u Svilajnac, koji se nalazi na stotinak kilometara od Beograda. Kad su došli pred kapiju porodičnog doma i pozvali domaćicu, tamo nisu nikog zatekli, osim automobila, koji je već neko vreme bio parkiran u dvorištu.

Foto: TV Pink Printscreen/Privatna arhiva

Uskoro je naišao komšija Miroslav, koji je takođe progovorio za medije.

- Nije vam tu Jasmina, niti bilo ko od njih. Ona nije loša žena, radi, bori se, šta će, razvedena je. Toma je tu odrastao, ima i starijeg brata Pecu, mislim da je on konobarisao. Ima i polusestru Maju, iz Jasmininog prethodnog braka. Jaca je dugo radila na trafici, a otac Dragan je vozio autobus. Ta Tomina žena ili šta li je već je tek katastrofa. Svi znaju da ona mrzi Jasminu, a žena ni kriva ni dužna, bori se za decu - rekao je Miroslav, koji nije želeo da se fotografiše.

Foto: TV Pink Printscreen

Komšinica Draginja, koja dobro poznaje ovu porodicu, ispričala je kako je izgledala jedna žustra svađa između Jasmine i Nadežde.

- Nadežda mrzi Jasminu iz dna duše, mada ni nju ona ne simpatiše previše. Videla je žena s kim ima posla odmah. Ona nema srca, svašta je pričala za nju i kad je ona bila teško bolesna. Pa prvi put kad je došla ovde u Svilajnac, nije imala ni pantalone ni donji veš, Jasmina joj je dala svoju haljinu. Ko poslednja bednica je izgledala. Sećam se jedne teške svađe ovde u dvorištu, cela ulica je skočila na noge zbog buke. Da li je Nadežda bila pijana ili šta joj je bilo, ne znam, ali ona je toliko vikala i vređala Jasminu da je ova njoj uzvratila na uvrede. Da nije bilo Tome da stane između njih i ljudi sa obližnje benzinske pumpe, krv bi pala sigurno, i za kosu su se počupale. Nadežda bi je ubila od batina - završila je ljubazna gospođa Draginja.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

Autor: M.M.

#Nadežda Biljić

#Toma Panić