AKTUELNO

Nakon potresne ispovesti bivše učesnice "Zadruge" Dragane Spasojević Mitrović u emisiji "Narod pita", gde je otvorila dušu o navodnom zlostavljanju koje je pretrpela od strane bivšeg muža Marka Mitrovića, za naš portal oglasila se njegova majka Milanka, Draganina bivša svekrva.

Dragana je kroz suze između ostalog uživo u emisiji ispričala da ju je Marko, tadašnji suprug, psihički i fizički maltretirao, a do detalja je ispričala kako ju je, kako tvrdi, rukama udarao u glavu, i to sve pred svojom majkom koja nasilje nije pokušala da spreči.

Foto: TV Pink Printscreen

Bivša zadrugarka je takođe svoju nekadašnju svekrvu optužila da ju je u decembru mesecu "razvlačila bosu po snegu", a kako bismo čuli i drugu stranu priče pozvali smo Milanku, koja Draganine navode oštro demantuje.

Jutros mi je prijateljica koju je ona spominjala poslala, pregledala sam sve. Ne znam šta da kažem, verujte mi. To što je rekla da je on nju tukao po glavi, a ja tu bila, to nije tako! Ja se kunem u Boga da se to nije desilo, ona je njega udarala! Vukla je bosu po snegu nisam, bila je u papučama i izvela sam je da se ne bi svađali. Tada je ili bila pijana ili na lekovima, ali nije bila pri sebi. Što nas ne ostavi više na miru? - pita se Milanka, koja tvrdi da joj Mitrovići ništa ne rade, te da treba da ih se okane, i ističe da joj nije jasno zbog čega stalno plače.

Foto: privatna arhiva

- Ona je to radila ovde sve godine koliko je kod nas bila, non stop je plakala, imala zamerke - na poslu, tamo, vamo... Jedino u prodavnici obuće je bila dobra sa šeficom, a nigde drugde nije bila dobra. Ja iskreno mislim da ona ima neki psihički problem - ističe bivša svekrva.

Ona je svojevremeno, u intervjuu za Pink.rs, otkrila šokantne detalje iz privatnog života i odrastanje nekadašnje snaje Dragane, koja je preksinoć u emisiji demantovala da joj je otac alkoholičar. Dragana je takođe tada rekla da je Milanka zloupotrebila informacije koje joj je o njoj rekao sin Marko, što Mitrovićka oštro demantuje i kaže da joj se Dragana lično poveravala.

Foto: Pink.rs, Instagram.com

Dragana je meni ispričala sve za njenog tatu, za tu rumunsku konobaricu, da ju je terao iz kuće... Pa, sve mi je ispričala, kako bih ja to znala?! Takođe, meni lično je rekla za one pokušaje silovanja, ja sam lično plakala! Rekla sam joj:"Kako je moguće da tako nešto ne ispričaš svojim roditeljima", kaže ona:"Pa, bila sam mlada". To nikada ne bih ni ispričala, nego kada je počela da laže da sam je tukla, da sam je vukla po snegu... - priča Milanka i poručuje da bivšu snaju, uprkos svemu, ne mrzi.

- Meni je nje bilo žao i u "Zadruzi" što je plakala, i dan danas kad odem u crkvu upalim joj sveću i pomolim se da nađe mir i sreću u životu. Gledala sam je kao ćerku, rekla mi je hiljadu puta da ni na koga nema zamerku, već na Marka. Moj Marko je imao puno grešaka, ali ona je jako komplikovana osoba. Sada, kada se ponovo potegla priča, Marko mi je rekao:"Mama, nek priča šta hoće, mene stvarno više ne interesuje, nemam nameru s njom da se prepucavam. Ako joj dam demanti, ona će opet se oglašavati i to će ići u nedogled". 

Foto: Instagram.com/Marko Mitrović

Tanja umešana i u ovaj skandal?!

Ime Tanje Josipović, bivše drugarice Milice Kemez, koja je jedna od najboiljih prijateljica njene suparnice Dragane Mitrović, više se puta pominjalo u "Zadruzi", a sada i van nje. Naime, Milanka, Draganina bivša svekrva, optužila je Tanju, Draganu i "njihovu ekipu" da i dan danas progone i uznemiravaju njenog sina Marka. - One sa Tanjinog broja mog Marka zovu! Zovu ga i puštaju muziku... Prvi put se Marko javio, bila je samo muzika, verovatno su bile u izlasku... Nije znao da je to Tanjin broj, posle je saznao. Marko je zvao par puta, okrenuo da bi proverio ko ga je i zbog čega zvao, ali nikada se nisu javile. Tvrdim da je to Tanja!

Foto: RED TV printscreen

Autor: D.T.

#Dragana Mitrović

#Marko Mitrović

#Milanka Mitrović