AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tansijević pitao je Krisitnu Spalević za odnos Milana Jankovića Čorbe i Krisitjana Golubovića.

Ja, na moju žalost, nisam kriva, a volela bih da jesam. Ne čuju se jer su im se razilši putevi. Kako sam se ja razišla od nekih ljudi i Kristijan je, Čorba je sa Teodorom. Mislim da bi bilo prirodno to da se između mene i Čorbe nije dešavalo ono što jeste. Smatram da ni jedan, a ni drugi nisu dovoljno zainteresovani. Izbegavam ovu temu - rekla je Kristina.
Da li ti je rekao da se razočarao u Čorbu? - pitao je Darko Tansijević.
On to meni ne bi rekao, jer veovatno zna da bih se nadovezala. Shvatila sam da mu je bilo krivo kada je napravio skandal i da je bio negativno iznenađen njegovim ponašanjem. Da li sam kriva ili nisam, tja dečko je mene najgore izvređao. Preko Sandre je pustio glasovnu poruku - pričala je Kristina.
Rekao je pošto sam gost sa tobom, da će verovatno biti tema - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam i najgora na svetu, treba da ima poštovanje prema Kristijanovom izboru. Uz dužno poštovanjem ako treba da ga ima, Čorba nikada ne bi mogao da uđe u stan gde ja živim. Kristijan ne bi želeo mene da ostavlja ni na kratak period, kao i Čorba teodoru, pretpostavljam da je tako. Videla sam u prolazu da je Kristijanu slao sliku nekog psa. Ne smeta mi, nisu na ratnoj nozi, ali da se družimo to mi je.. - rekla je Kristina.
Setimo se Kristijanove diskvalifikacije i Čorbine reakcije -
Teodora i Matora su čučale pored njega celo jutro jer je on imao želju da ode - ubacila se Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pored svih reči našla opravdanje za Čorbu i da je iz dobrih namera prema Krisitjanu uradio neke stvari. Čorba je kad je Kristijan spakovao stvari, ali nije otišao, uzeo srce gde piše Kristina i ubo nožem. Čorba se grčevito bori, ponižava Kristijana, ne osporavam da on voli Kristijana - rekla je Kristina.
Čorba se nikada nije ni pretvarao da te voli, bio je vrlo transparentan. Nije ovo moja odbrane Čorbe. Ja sma njemu prva rekla da je budaletina što se meša. Ne možeš da kažeš da je bio bilo šta drugo - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga