AKTUELNO

'Krenula je na terapije kod psihoterapeuta.'

Bivša zadrugarka Tara Simov u sredu uveče imala je tešku saobraćajnu nezgodu u kojoj je dobila teške povrede kičme i potres mozga, o čemu je Pink.rs prvi pisao.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Naime, Tara je vozila automobil svog momka Nenada Aleksića Ša, marke “Mercedes” i u pijanom stanju, bez vozačke dozvole, imala tešku saobraćajku.

Pored uništenog automobila, Tara Simov je nagnječila kičmu i imala potres mozga, dok je drugarica koja je bila sa njom takođe zadobila povrede, pišu mediji.

Video: Pink.rs

Međutim, telesne povrede koje ima bivša rijaliti učesnica nisu strašne u odnosu na to u kakvom psihičkom stanju se nalazi Tara Simov. Upravo zbog toga je i vozila pijana bez vozačke dozvole, ali i zbog “ljubavnih problema” koje je imala sa svojim partnerom Nenadom Aleksićem. Oni su taj isti dan kad je ona imala nezgodu, imali žestoku svađu, a njeni prijatelji objašnjavaju kako je upravo to bio razlog njene agresivne vožnje.

Foto: Instagram.com/tarasimov

Upravo te večeri kada je Tara imala udes, Nenad je bio u emisiju ''Narod Pita'' uživo na televiziji ''Pink'' i negde nagovestio kakvog psihičkog stanja je njegova devojka.

- Biće sve kako treba, Tara je krenula na terapije kod psihoterapeuta - rekao je Ša.

Pored toga imao je skandaloznu izjavu vezano za njenu vožnju bez dozvole:

- Neću o tome da pričam, ali i ljudi sa dozvolom ubijaju ljude u vožnji.

Njihov turbulentan odnos u ''Zadruzi 4'' šokirao je Srbiju, ali se i nastavio nakon izlaska iz Bele kuće.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov