AKTUELNO

Drama!

Jedan od zadrugara sa kojima je Branislav Radonić Brendon ostvario prijateljski odnos tokom trajanja "Zadruge 4" bio je Fran Pujas. Njihovo prijateljstvo se nastavilo i nakon završetka četvrte sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, a pred Pujasov ulazak u "Zadrugu 5" je izgleda došlo do pucanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Brendon je izazvao pometnju svojom poslednjom objavom na Instagramu, a svi misle da je putem storija zapretio Franu.

Sve snimke ću obelodaniti na mom Jutjub kanalu, pa će ljudi videti i neku tvoju drugu stranu, Puja bejbi - napisao je Brendon.

Foto: Instagram.com/i.am.brendon

Brendon je potom objavio video, gde je objasnio o čemu se radi.

Istina zanima sve sad, pobesneo sam, ali to je naš odnos. Mi tako komuniciramo. Drugi to tumače na njihov način. Isprozivao sam ga javno, da mu pokažem da i ja mogu da budem bezobrazan. Družimo se više nego što drugi misle. Ja njemu prelazim preko bezobrazluka, ali sinoć ne. Odlučio sam da ga isprozivam. On nije hteo da se eksponira, a družili smo se više nego što smo prikazivali. Iznervirala me je njegova neodgovornost, njegova nemarnost. Bio je dogovor da se vidimo na večeri, da se pozdravimo, blejimo... Ispalio me je za 15 minuta. Njemu je opravdanje: "Imam gomilu obaveza". Ispalio me je. Čuli smo se posle, rekao mi je da sam kralj. Ali, nema potrebe da ga toliko štitim, da mu toliko popuštam jer je bezobrazan, ali ume da se iskupi. On je poslednja osoba kojoj bih nešto loše uradio. Meni se kod njega dopada to što mi sve oprašta i prelazi preko gomilu stvari. Nije se čak naljutio ni na moje statuse. Imam gomilu slika, ali nisam u fazonu da se bavim time. Kontam, sprema se za Zadrugu, bavi frizurom, što da ga ne isprozivam, da dođe sebi. Puja bejbi, želim ti srećan boravak u zadruzi. Želim ti sreću u Zadruzi, čujemo se posle ovog videa ili Zadruge. To je to, ispalio me je za večeru - ispričao je Brendon.

Foto: Printscreen YouTube/ Brendon Vlog Serbia

Autor: M. P.