AKTUELNO

Haos!

Pre pauze za reklame u emisiji "Pitanja gledalaca", Milana Šarac i Marijana Zonjić su optužene da imitiraju Maju Marinković i da jure kadar preko Janjuša i Filipa Cara.

Moram da kažem jednu ekskluzivu. Mima mi je priznala da se zaljubila u Janjuša i da je ljubomorna, to je komentarisala - otkrio je Bane nakon reklama.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana, da li si bila sa Carem u apartmanu i da li ste ležali u krevetu? Jesi, ležala si, ugašeno svetlo. Bili smo tamo MC Aleks i ja. Car je rekao da ne može da se makne od Marijane, da ide da juri za njim - otkrio je Mića.
Mića je sedeo na sofi, ja na fotelji, došla Marijana, Car je bio smoren i legao da odmori. Ulazi Marijana skockana seksi u taj apartman pred ulazak u studio, Car je bio nešto smoren. Legne čovek da odmara, uđe Marijana u krevetu kod njega, njegova ruka na njenoj g*zi... Ali ona je znala šta radi. Ja gledam i vidim tu nešto, nešto se dešava - ispričao je Sale glumac.
Malopre se kune da nije bila sa njim, a bila je. Ako laže za to, laže za sve! Laže Mima Šarac, laže Marijana, koriste Janjuša i Cara za svoju reklamu - skočio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne pravim priče, sa Janjušem se družim jer mi prija. Mi se non-stop sprdamo. Krivo mi je sada zbog njega - pričala je Marijana.
Svi su se j*bali, svi su se k*rali, tačka i kraj! Nisi se sa Carem j*bala, ali te je hvatao za g*zicu, što znači da ćete se j*bati! J*baće te sigurno, ja se kladim. A Car laže za svaku devojku redom da je nije j*bao - poručio je Mića.
Nismo imali ništa, niti sam zainteresovan što se tiče bilo koje devojke - poručio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.