AKTUELNO

Folk zvezda Aca Lukas demantovao je navode učesnice "Zadruge" Marijane Zonjić, koja se pohvalila da ju je pevač navodno zvao na intimne odnose, a sada su isplivali novi detalji ove afere.

Naime, izvor koji je upućen u priču obelodanio je prirodu odnosa Lukasa i Zonjićeve.

- Lukas i Marijana su celu noć proverli u njegovom stanu. Njoj se dopao sav luksuz, njegovo galantno ponašanje prema njoj. Naručio je večeru za njih dvoje, nazdravljali su, celu noć je treštala muzika. Marijana je uživala pored njega, jer je on baš galantan kada su žene u pitanju. Međutim, posle te večeri nije joj se javljao i ona je shvatila da mu je bila igračka samo za jedno veče. To ju je izrevoltiralo, pa je odlučila da ispriča sve medijima - kaže izvor za "Blic".

Foto: Pink.rs

- Marijana je mislila da je uspela da ga zavede, međutim njemu to veče nije ništa značilo. Samo je želeo malo nežnosti i to je i dobio, džaba se ona nadala da će biti između njih nečeg ozbiljnijeg. Nije ona njegov nivo, zbog toga ju je i ostavio.

Ja sam celu noć ostala kod Lukasa, imali smo odnose, bilo smo u njegovom stanu, pili, pevali, bilo nam je prelepo... Ipak u jednom momentu odlučio je da pozove još jednu devojku da nam se pridruži što me je iznerviralo. Bilo mi je neprijatno, jer ne volim takve stvari. To sam mu i rekla, ali očigledno me nije ozbiljno shvatio. Mislila sam da se šalio sve vreme, a onda se ona pojavila na vratima spremna za druženje. Besna sam pokupila svoje stvari i skoro gola sam izletela iz njegovog stana, neke komšije su me čak i videle - ispričala je za domaće medije Marijana, dok je Lukas demantovao celu priču.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

I mene je Madona zvala u četvorku. Šta je babi milo, to joj se i snilo. Ja ne znam ni ko je to - rekao je Lukas povodom cele priče.

Autor: pink.rs