AKTUELNO

Dramatično!

Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću i sve je bilo spremno za početak prve emisije "Gledanje snimaka" ove sezone. Veliki šef je pripremio zanimljive klipove za zadrugare, a prvi koji je pušten bio je razgovor Irme Sejranić i Marka Osmakčića o vezi Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Irma je tada istakla da Milica Mensura "voza kao majmuna", a da on misli da je dominantan. Marko je takođe opleo po Ajdarpašiću, a on je sve vreme nervozno cupkao nogom dok je gledao klip.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaju pravo na svoje mišljenje. Kad sam ja ušao ovde, nisam srljao. Direktno sam na Milicu išao. To je prirodan odnos. Šta se desilo, desilo se tokom naše veze. Imali smo taj odnos, ne znam što je to toliko sporno i što stvara problem među njima. Ne znam da li je Mako kompetentan da me komentariše. On nema težinu. Njegovi postupci, nije pokazao ništa da bih ja cenio njegovu reč i njegovo mišljenje. Išao je od devojke do devojke, a nije ni sa jednom bio. Mogao je da bude sa svakom, da svaku iskoristi, pa da se prešalta. Šta da je to uradio? Šta da je uspeo u nameri, kakav bi to muškarac bio, koji ih šalta kao krpe? - govorio je Mensur.
Marko je rekao da izgledate kao stariji bogataš i mlada devojka, da možeš da manipulišeš sa njom. Stalno joj govoriš da joj je bolje da bude sa tobom, jer bi je samu satrali - rekao je Milan.
Jeste, da ja nisam sa njom, nego neko drugi, tako bi bilo - odgovorio je Ajdarpašić.
Ko ti kaže da bi neko uopšte bio sa njom? Niko nije rekao to - ubacila se Dalila Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je ribetina, prirodna - govorio je Mensur.
Ali sve pada u vodu, jer je dr*lja - skočila je Irma.
Hajde me samo takni - rekao joj je Ajdarpašić.
Ne, ja tebe gledam izdaleka - odgovorila je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Zapamti dobro, opašće ti ta kosa, k*ravo - odbrusio je Mensur.
U, mnogo te se plašim. Ti si klošar, ološ, j*bač na baterije! Gde si pošao? - odgovorila mu je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.