AKTUELNO

Haos!

Na samom kraju emisije "Pitanja novinara", novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević podigao je Dina Dizdarevića.

Dino, bez uvijanja, šta se desilo između tebe i Olge u toaletu prestoničkog kluba i ko je to video? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Splav je radio do dva, onda smo krenuli na drugi splav. Đuskali smo, ona je rekla: "Hajde sa mnom do WC-a", ona je predložila, kao ne može da siđe sama, pijana je, ja sam sišao dole, ušli smo levo u neki WC, ostalo se sve zna - rekao je Dino.
Pominjao si da vas je obezbeđenje videlo usred akcije. Da li je došlo do oralnog s*ksa? - pitao je Darko, a Olga je skočila.

Foto: TV Pink Printscreen

To je laž! Pokušava da dođe do priče, do izražaja, jer je već izmislio priču. Javi se Stefanu numerologu da ti sve ispriča kako je bilo. Tako treba neko o njegovoj sestri da priča, đubre jedno - urlala je Olga.
Olga, svi snimci iz separea su obelodanjeni i jasno se vidi šta si radila sa njim u separeu. Da li misliš da posle onih skandaloznih snimaka imaš pravo da morališeš devojkama? U jednom momentu dižu podiže majicu, ti se saginješ i ližeš mu i grickaš trbušnjake, otvaraš šlic, vučeš mu bokserice. Ja ne govorim o toaletu, ali ovo sam video... Otkopčavala si mu kaiš i šlic pred celim klubom... - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko, imam jednu informaciju. Krle im je upao u hotelsku sobu, rekao je da su imali gaće do kolena - skočio je Fran Pujas.
Ja sam video da su Dinu gaće do kolena, a ona je rekla da ne može ništa jer je dobila - ispričao je Stefan Krstović.

Foto: TV Pink Printscreen

U tim snimcima koji su obelodanjeni, ti zauzimaš takvu pozu da čučiš ispred Dina, on te hvata za glavu i kosu, što su svi shvatili kao simulaciju oralnog s*ksa, ti mu povlačiš bokserice... Da li misliš da imaš pravo da morališeš drugim devojkama? - još jednom je pitao Darko.
Ja ne znam za taj snimak - odgovorila je Olga.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.