AKTUELNO

Neverica!

Velika pompa u ''Zadruzi 5'' digla se zbog sve prisnijeg odnosa Dalile Dragojević i Filipa Cara. Ova dva zadrugara već drugu nedelju provode sami u izolaciji kao potrčci, a gotovo da su svi primetili ljubavne varnice među njima.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihov odnos najviše smeta Dalilinom mužu Dejanu, a kada vidi šta su njihovi fanovi na Instagramu primetili, neće mu biti dobro.

Naime, fanovi su raskrinkali njihovu komunikaciju u šiframa gde im je tajna šigra za ljubomoru i prebacivanje ''Cedevita'', zbog njene prisnosti sa Dejanom, i njegove šetnje sa Anđelom i Stanijom sa druge stzrane.

Kakva je ovo cedevita bila što si mi napravila, bomba! Ne moraš stalno! Ne moraš mi je non-stop praviti sad, pa nisma ja toliko žedan - rekao joj je Car, a iz razgovora se moglo jasno zaključiti da govore u šiframa.

Fanovi su primetili još jednu tajnu šifru ''Koliko je sati". Ko pomno prati razgovore iz izolacije zna da Car često ima običaj da Dalilu, u toku rasprave pogotovo, pita koliko je sati. Tada prestaje rasprava. Obratite pažnju kako se Dalila našla zatečenom posle njegovog pitanja ''Koliko je sati?''. Šta im znači ta šifra?

Autor: M.M.