AKTUELNO

Ne oseća se dobro!

Ekipa portala Pink.rs posetila je Gornji Šepak, mesto u kojem je bračni par Dragojević - Dalila i Dejan, sagradio luksuznu kuću, o kojoj se ovih dana mnogo pisalo, budući da je podela imovine između još uvek zakonitih supružnika jedna od gorućih tema u rijalitiju.

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić

Naša ekipa posetila je i kuću Dalilinog oca Husa Mujića, ispred koje smo zatekli muk, dok u kući nije bilo nikoga. Naime, kako smo saznali od Mujićevih komšija, njemu je ponovo pozlilo zbog dešavanja u rijalitiju, te je završio u bolnici na detaljnim pregledima.

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić

- Nije mu dobro zbog cele situacije, danima se žali da ga steže u grudima. Danas mu je pozlilo i sada je u bolnici, mora da obavi detaljne preglede. Stres će ga dokusiriti. Nadamo se da će sve ipak proći bez velikih posledica i da će sve biti dobro. Svima nam je žao Husa, on ovih dana ne zna za sebe od brige - rekli su nam u Mujićevom komšiluku.

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić

Podsetimo, Huso je pre nekoliko dana izjavio da će kuću prepisati zetu Dejanu, kao i da njegova ćerka Dalila nema gde da se vrati, a detaljnije pročitajte u nastavku:

Foto: Instagram.com/dalila_dragojevic_official

Autor: M.K.