AKTUELNO

Svima sve u lice!

U toku je glasanje za najiritantniju osobu u Beloj kući, a normalan tok samog glasanja, prekinuo je sukob Lepog Miće i Marka Osmakčića. Nakon što je Marijana Zonjić navela Marka Janjuševića Janjuša, sledeća je reč dobila Irma Sejranić:

Foto: TV Pink Printscreen

Svi me nervirate, svi ste mi iritantni. Nervira me to što ne želite sebi da priznate sve to. Vi ste go*na folerska. Napokon sam osetila da nisam sama, jer sam se osećala usamljeno u svojim izlaganjima, upoznala sam Đedovića. Vas je počeo da nervira čovek koji, takođe, zastupa moje stavove. Za mene su i jedno i drugo fuj. Ne želim uopšte da komentarišem ovu stvar. Iritira me Fran što neće da priča, a vrlo je inteligentan. Za mene si ti Mihiću jedna pič*a, a Dalila što me iritira. Ja sam od prvog dana svima rekla šta sam imala i sa mnom niko neće manipulisati bilo kojom situacijom. Irma je oduvek bila poštena i nikada nikoga nije zavlačila, marš smrade jedan - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća osoba je Sandra Rešić me zna nekad iznervirati. Ja jako poštujem to što je često poštena i sve to, ali se nekada use**š u sve. Izgledaš mi pogubljeno i izgubljeno. Anin glas me iritira, ali je ne doživljavam. Iritira me to što kada se sa mnom raspravljate preskačete situacije, a ja to volim da iznosim hronološki. Iritira me i Marko koji me trača. Milica me isto iritira, ali abnormalno, sa svojim lažima. Nervira me to što Mihić nema svoj stav. Ne znam da li da dam Dalili ili Marku, ali evo daću Marku - rekla je Irma.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Žugić