AKTUELNO

Podeljenih mišljenja!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je Dalili Dragojević:

Kako je tako brzo nestala ljubav prema Dejanu - glasilo je pitanje

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ja znam kako je prošla tako brzo...Nisam ja neko ko je to tako odredio, niti određujem sudbinu. Rekla sam da ljubav prema Dejanu kao čoveku nije nestala, niti će ikada. Mi smo za tih pegodina proživeli nešto najlepše. Ovde je počelo nešto da me vuče na drugu stranu i kada sam bila sigurna da mi se dešavaju neke stvari, rekla sam to. Mislila sam da upadam u neki svoj trip, ali kako su dani prolazili videla sam da se zaljubljujem. Protiv sebe nisam mogla da idem, ali sve što bih poduzela posle onog ponedeljka, bila bi laž i ne bih bila iskrena. Pale bi teške uvrede, katastrofa i fuj. Desilo mi se, ljubav prema njemu kao čoveku koji je prema meni učinio sve, i obrnuto, čak se i odrekao nekih stvari, ne zbog mene, nego zbog toga da ja budem srećna, to će trajati do kraja života. Volela sam ga na svaki način, sad ga volim kao čoveka. Gledaću da se kontrolišem što se tiče svađa, ali eto, tu smo gde smo. Moramo ovde komunicirati zbog tih nekih zajedničkih stvari. Ja ne mogu da biram šta će mi se desiti - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni, moguće je da imaju drugu viziju i percepciju. S druge strane ne mogu ni oni da komentarišu jer je lični momenat bio uključen. Oni su samo bili zaljubljeni, a viša sila je bila uključena - rekao je Đedović.
Nemojte mene ubacivati u nešto što je ona uradila - ubacio se Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

I tvoji su se razdvojili...Pa i moji isto tako - rekla je Dalila.
Ljubav je večna stvar, a da je bilo ljubavi, sve bi se prevazišlo. Njihova percepcija ljubavi je rezultovala trećim članom u vezi. Ovo nije bila ljubav, nego zaljubljenost, pritisak, stras, ali kad je to popustilo... - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je njega još više zavolela kad je on stao uz nju, kad niko nije - ubacila se Irma.
Ne može ljubav da se raziđe, ona bi trebala da traje. Nije ljubav jednostrana primena, on tebe, moguće je, da još uvek voli. Tip školske ljubavi koju svi imamo zacrtanu, nije sigurno ova vaša. Ti bi možda htela da imaš petoro dece sa Filipom, e to je ljubav - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je ovako kako Marko kaže, niko se ne bi venčavao. Svi su ovde imali ljubav sa kojom će živeti do kraja života - ubacila se ponovo Dalila.
Kako je tako brzo nestala ljubav prema Dejanu - pitao je Milan Miću.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je idealizam ljubavi prema Dejanu dovela ovo do kraja. Kada nema dovoljno sredstava da se ljubav obnavlja, ona se gasi. Ljubav je nešto što se mora obnavljati skroz. Cveće koje ne zalivaš ono uvene. Oni su živeli u jednom braku koji je bio disciplinovan, vojnički disciplinovan. Dejan je sada doživeo razočaranje u brak ili u nju - dodao je Mića.

Anđela Đuričić je sledeća dobila reč kako bi prokomentarisala to, kako se tako lako ugasila Dalilina ljubav prema Dejanu:

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da se ta ljubav postepeno gasila, ali da to nije priznavala sebi jer nije imala ni vremena da razmisli o tome, jer su oni bili 24/7 zajedno, niti da popriča sa nekim. Istina, njih dvoje sad stvarno izgledaju kao dva tinejdžera. Kad uporedim ulazak i ovo sada, kao da su dobili jedno pet godina manje i jedno i drugo. Meni on sad izgleda bolje i ja ih gledam sada kao da su ušli odvojeno. On đuska a ona kao da se zaljubila prvi put. Meni su oni bolji odvojeno nego zajedno - rekla je Anđela.

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.Žugić

#Zadruga