AKTUELNO

Haos za sam kraj!

U toku je emisija "Pretres nedelje", a Milan Milošević imao je pitanje za Miljanu Kulić.

Kakvo ti je novo prijateljstvo Zola i Marko Osmakčić? - pitao je Milan Milošević.
On je uvek bio sa njim u dobrim odnosima i kad me vređa. Kad sam počeo da komentarišem vezu Viki i njega, kad sam iznela mišljenje da upoređuje žene sa automobilima, on je mene počeo da vređa. Neka se druži i to je to. Psovao mi je majku, kad su stigli rekviziti za "Zadugoviziju". Nastao je konflikt, polila sam za kafom, jer ne izbacuje iz usta moju majku - pričala je Miljana.
Mene Zola pita "je l' istina da si joj psovao majku?", ja sam rekao da je budalaština. Ja sam njoj rekao od prve minute kad je bio ulazak, da mi je do j*ja li - govorio je Marko.
On hoće da mi snimimo pesmu, hoće da finansira. On ne zna da nisam u tom fazonu i da ne mogu nikoga voleti kao nju. Neka stvari, neke laži ne mogu da podnesem. On hoće da ulaže ozbiljan keš u mene - ubacio se Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

On je izuzetno pametan čovek. Nema ja šta njega da ohrabrujem, hteo sam samo da kažem da bude Zola - nastavio je Marko.
Oni su krenuli od "Zadrugovizije", ali ja mislim da se iz prijateljstva rađa ljubav - rekla je Viki.
Ali ona bratska - dodao je Osmakčić.
Neću da se svađam sa tobom, hoću da komentarišem. Mislim da Zola dosta na njegov i moj odnos, isto tako Marko na njegov i Miljanin. Ja sam rekla Dalili ja ako nešto hoću, ispunim. Kad smo raskinuli, videćeš istu priču - pričala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mogu da kažem da mi je Marijana Zonjić napeta, iako hipotetički mislim tako - potkačio je Marko.
On me stalno nagovara da op*lim Deniz - otkrio je Zola.
Ja kažem ovako, Marko i ja smo raskinuli, a svaka koja hoće moj otpadak, izvoli. On je za mene otpadak. Nije hteo danas da mi kupi ni kafu, pa se drug Karić žrtvuje - istakla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga