AKTUELNO

Spekuliše se!

Ovog ''Vikend Jutra'' sa Jovanom Jeremić pred milionskim auditorijumom televizije ''Pink'' tema je ''Da li je Dejan Dragojević primio islam?''.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubavna drama iz ''Zadruge 5'' o kojoj bruji čitav region nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dalila, Dejan i Car glavna su tema svih medija, ali i društava. A sada se povela polemika da li je Dejan primio islam i menjao ime u Hasan.

Saznali smo da je Dejan dobio ime Hasan i da se više ne preziva Dragojejvić. To smo saznali od komšija njihovih, učio je da klanja i slavio Bajram - priča novinarka Informera, Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo ne treba da bude skandalozno, mnogi ljudi su zbog ljubavi uzeli pravoslavlje. Tako da, ako je ovo tačno, on je to uradio zbog prevelike ljubavi prema Dalili. Mi već peti put u Zadruzi imamo trougao, gde je po sredi prevara, strast i gde jedan od učesnika. Mislim da je ovde preovladala ljubav prem popularnosti. Ne razmišljaju o novcu, već razmišljaju o tome šta će se desiti nakon rijalitija - priča Milivoje Mili Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Potpuno mi je očekivano da je promenio veru, Dalila će njega zauvek voleti, ali samo će mu se u mislima vraćati. Neće se pomiriti. Dalila je mogla pored Dejana da bude ono što jeste, samo što nije našla pravi način. Trebala je da napravi promene kod sebe. Dejan je dobar dečko, ali je jako osvetoljubiv. Dejan ima fantastičnu masku, ono što je unutar njega to nema dodirne tačke. To je ono što se dešava u realnom životu, neko će prepoznati sebe u jednom, drugom ili tećem i tako davati podršku. Ona nikada neće naći nekog ko će je voleti čisto i bezuslovno kao Dejan, s Carem to neće uspeti - priča astrolog Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Povodom čitave situacije, oglasio se i Dalilin i Dejanov komšija iz Bosne:

Dejan je postio Bajram, išao je u džamiju. Menjao ime u Hasan. Sve najbolje imam da kažem za Dejana. Uvek me zvao kod njih, ne znam da li je prestao da jede svinjsko meso - priča Dejanov i Dalilin komšija.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.