AKTUELNO

Biće tesno!

U toku su "Pitanja novinara". Sledeće pitanje je bilo za Filipa Cara:

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi se ti sa Dalilom istetovirao iz pukog sažaljenja - pitao ga je Darko.
Neke stvari koje ja vidim i ne dajem za pravo za to što pričaju, jednom mi je bilo žao, ali kada mislim da Dejan priča nešto što nije upravu ja ću to reći. Ako budu neke situacije da ja nisam u pravu reći ću to, drago mi je kada vidim Dejana da ustane i kaže šta misli, mislim da je i njemu lakše. Ne slažemo se u svemu - rekao je Car.
Maja je neko ko je u rijalitiju par godina, nije nebitna, uđe ovde i poremeti glave svima nama, ovi mogu samo da balave. Zaključci mnogih ljudi me ne zanimaju. Imaju pravo da iznose svoje mišljenje, ali se ne slažem sa tim. Dalila je pričala baš po mom ukusu, ja nisam voleo kod nje, kada mislim da se pere ili neke stvari okreće, a sve je jasno - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nepotrebno je da Dejan sumnja u nju, za neke stvari koje su se desile napolju. Dejanu ne zameram ništa, ali smatram da u pet godina braka je bio siguran i osetio je njenu vernosti, može zameriti sebi neki period neiskrenosti, a pokazala je da nešto nije u redu. Treba stajati iza svojih postupaka i svojih dela, treba da donose svoj sud - rekao je Filip.
Dejan je ubeđen da će te Dalila sklanjati od svojih prijatelja - rekao je Darko.
To je nemoguće misija, niko ne treba da me vodi i utiče niko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.V.