AKTUELNO

Ne veruje da ima nekih emocija!

U novom izdanju emisije "Pitam za druga", koja se emituje na RED TV-u, voditeljski duo Ana Radulović i Stefan Kandić Kendi ugostili su Teodoru Grujić, rođenu sestru aktuelnog zadrugara, Nikole Grujića Gruje.

Foto: RED TV

Radulovićeva je u jednom trenutku upitala svoju gošću i kako komentariše odnos svog brata sa Milanom Šarac, od koje se u poslednje vreme ne odvaja.

Uh, gde to najteže pitanje... To nije uopšte profil devojke koje Nikola preferira. Moram da budem pristrasna, to mi je ipak rođeni brat, ali poznajem ga, možda čak i najbolje od bilo koga, imamo tu neku jaku konekciju i ne mogu da prepoznam neku iskrenu emociju imeđu njih dvoje, prosto ne bi bio tako ćutljiv za crnim stolom, a i generalno - kaže ona, pa nastavlja:
Nije mi jasno zašto provodi toliko vremena sa njom, nikome nije jasno. Svakako je jako ružno za videti, prvenstveno i prema sebi, jer pokazuje nešto što nije. Svi koji smo bliski sa Nikolom, znamo da on nije takav. On poštuje, voli i ceni svoju ženu, nismo navikli na ovakvo ponašanje, to je svima šok. Ona je, iskrena da budem, najmanje pod šokom, jer ona njemu veruje u tom nekom ljubavnom odnosu. Nije joj prijatno, to je sigurno, ali da je ovo njegova igra, sigurna sam da bi mi nešto nagovestio. Mislim da je on neupućen ušao u sve to i verujem da se sad već malo zbunio, ali ja se u njegov ljubavni odnos ne mešam, rešiće on to kad bude izašao, ali ne gledam tako na tu priču, ne mislim da tu ima emocije - priča Grujina sestra u emisiji "Pitam za druga".

Foto: Jelena Simonović, Privatna arhiva

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.