AKTUELNO

Drama!

U emisiji "Izbacivanje" došlo je do okršaja Mine Vrbaški i Ane, majke Milice Veselinović, sve dok se komentarisala veza Milice i Mensura Ajdarpašića.

Foto: TV Pink Printscreen

Donekle i verujem u njegovu ljubav, pokazao se. Stao je i psovao i pretio kako će da ih pokolje kao male bebe. Strašno. Ja mislim da se on mnogo zaljubio - rekla je Ana.
On će sve da radi jer zna da ulaskom sa njom u vezu zna da se us*o i sad će biti us*an do kraja. Žao mi je što gubi te honorare. To je pokazatelj ljubavi koju hoće narodu da pokaže. Nije da je ne voli, ali njegov ulazak u vezu sa njom je čist inat. Ne samo meni, nego mnogima. Ima i toga. Da dokaže da nekog voli više od mene. To bi se sve promenilo kad bih ja ušla, ja sam glavni igrač, ja biram ko će gde da bude - istakla je Mina.
Najiskrenije, ja bih volela da ona uđe. Baš da vidim šta bi se desilo - dodala je Veselinovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi me mole da uđem da spasim njega od nje. Znam u kom mu je stanju kuća, a on toliko gubi para zbog nekog ko ga omalovažava - govorila je Mina.
Ljubav je jača od novca - poručila je Ana.
Hoćete vi da mu date pare za kuću? Ja znam kakav je on kad se zaljubi - odbrusila je Vrbaški.
A šta je dobio od veze sa tobom? Sredio kuću? - uzvratila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo više nego sa Vašom ćerkom. Ja uskoro idem do Bara, do njegovog najboljeg drugara, pročitaću poruku. Ljaka je rekao da smem, ovako: "Molim te večeras u emisiji reci da sve najgore mislim o Slinojedu, ne podržavamo vezu sa Mensurom, sve najgore mislimo. To ja lično kao Mensurov najbolji prijatelj mislim". Niko ne podržava tu vezu, čak ni njegova podrška koja nije mogla da me podnese, moli me da uđem da ga sklonim od te bezobraznice. Ja nju nisam prva vređala, sve dok ona mene nije. I ja ne jedem sline kao Vaše dete. Da me ta devojka nije spomenula... Ona je nagledana rijalitija. Sad ću da nađem snimak kako jede sline i kune se da to nije tačno - poručila je Mina i pokazala klip.
Ja ovo prvi put vidim. A ti ne možeš da upoređuješ sebe i nju - istakla je Ana.
Mogu da ustanem i vidim koliko sam lepa. Ja bar ne jedem sline - odbrusila je Vrbaški.
Moral, devojko, moral... - govorila je Veselinovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nadam da će Mensuru doći iz d*peta u glavu, da će uvideti neke greške. U našoj vezi je bilo haos stvari, to je bila najeksplozivnija veza, sa najviše problema, a najviše ljubavi. Takve ljubavi, to je bolest više. Zavisnost. Iz mog nekog ugla, to je postala samo zavist, gušenje i nije to toliko... Hvala Bogu pa se završilo - istakla je Mina.
Nemam komentar. Ja lično protiv Mine nemam ništa. Njena veza kakva je bila, bila je. Da li je ljubomorna, mislim da nije. Čula sam da ima svoj život i da ima solidnu, lepu vezicu - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene su Milica i Martina pljuvale, 50 klipova gde se o meni priča, a ja sam njima samo pomogao. Nijednu lepu reč nisu rekle za mene, kad je ušla Martina, urotile su se protiv mene.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.