AKTUELNO

Tešeko joj je!

Dalila Dragojević i dalje jeca u dvorištu, a nakon Saleta Luksa, prišle su joj Matora i Anđela Đuričić, koje su pokušale da je uteše.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako sam bila tako glupa, da idem u stvari srcem, a ne mozgom. Da ne pomislim: "Ženo, pusti, sačekaj da vidiš neke stvari, pa onda". Ne, ja odmah. Poljubac, krevet, s*ks jedan, drugi, treći - plakala je Dalila.
Ali ne možeš mozgom da razmišljaš, jer si se iskreno zaljubila - govorila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je pokušala da posavetuje Dalilu da više ne napada Dejana Dragojevića.

Dalila, u njemu sada radi očaj, bes. Znaš šta sam ja radila Sanji, gore stvari. Popustiće, prvo je voleo, sad je očaj, sad nemoj ništa, pusti ga. Ja te razumem sad, I veruj mi, nisi glupa, samo se pretvaraš u slabića. Nemoj to... Ja sam tako bila prošle godine, pa me je Ermina posavetovala. Opalila mi šamarčinu realnosti, isplakala sam se i fokusirala. Malo dijeta i trening. Pa da vidiš kako se trudila napolju. I dalje me boli, vidim Sanju u Aleks u ovoj situaciji, ali jbg... Dejan ovo muški podnosi - govorila je Matora.
Ni on me nije voleo - istakla je Dalila.
To ne možeš da kažeš - poručila je Tomićeva.
Ti si jedina žena koju je voleo - istakla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila, preživela si i gore stvari. Nemoj da se cepaš (oko Maje i Filipa), pusti da vidimo kako će se odvijati stvari - rekla je Matora.
Ja to osetim - govorila je Dalila.
Moraš da daš sebi oduška. Da svi ovde budu super, a ti da kukumavčeš, nisi takav tip. Lagano, biće sve dobro - istakla je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.