AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Pevačica Sandra Rešić, MC Aleks, Nevena Savić i Sanja Grujić su se okupile u pušionici i započele jutro uz kaficu i cigarete, a onda žestoko oplele po oženjenom Nikoli Grujić koji već duži period ima jako blizak odnos sa aktraktivnom Milanom Šarac Mimom.

Možda njemu više odgovara Mima nego supruga, pusti ti neka radi ko šta hoće, je li treba da ga podsećam svaki put da ima ženu i decu. Ne razumem - bila je oštra Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Žao mi je, pogubio se - rekla je Nevena.
Još kad je bila Vanja... - podsetila ih je Sanja Grujić.
Izgubio se totalno - rekla je sažaljiva Nevena.
Pa čekaj, nije to ovde bilo tajno, pa da mi kažemo svoje mišljenje, očigledno su svesni težine. Misliš da nije - pitala je Rešićka.
Mislim da nije - opet je tvrdila Savićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

A ko tebe žali - pitala je Sandra.
Niko - odgovorila je Savićeva.
Ko će da te žali? Niko! Ni mene neće, šta misliš da će da te pitaju kako si? Druže, pomognem svima i misliš da me neko pita kako si, naravno da ne! - pričala je iznervirano Sandra Rešić.
Ona je njega ostavila sigurno, ali vi niste svesni kakav će on biti za mesec dana kad krenu pitanja - branila je opet Nevena Gruju.
Ma bre, druže, ja kad sam imala problem nisam ni zube prala, nisam znala šta da radim, nisam izlazila iz kuće. Ljudi ovde sa problemima kuvaju, pričaju - ispričala je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu:

Autor: N.V.