AKTUELNO

Nije naišao na razumevanje svojih cimera!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a Dalila i Dejan Dragojević nikad iskrenije komentarišu svoje pomirenje, koje je šokiralo kompletnu javnost:

Sve što mi se desilo ili što mi se desi, ja uradim posle onako kako osećam. Ja sam lupao zbog svega što mi se desilo, falila mi je, sve mi je pravilo vrtlog u glavi. I dan-danas mi se prevrće želudac zbog nekih stvari. I dalje me nešto boli i kida me. Kad mi je najteže bilo, uvek sam govorio da će mi najteže biti kad se oni budu rastali, rekao sam da sam najsrećniji kad su oni zajedno, jer sam sebe usmerio na neki drugi put - priznao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se osećaš, kada pokušavaš da vratiš ženu koja te je najstrašnije ponizila, a ona se razneži zbog poklona za nju i Cara? - glasilo je Darkovo pitanje.
Opet kažem, ja radim kako se osećam. Ne znam da li se razneži zbog poklona ili je nešto vrati, ne znam ni šta da kažem. Mislim da sam pojeo i čokoladicu iz njihovog poklona - nasmejao se Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

To vraćanje nije tako lako, možda svima izgleda drugačije. Možda bi to bilo traumatično i bolno, pustio sam da sve ide svojim tokom. Nikad neću zaboraviti kad je sedela tamo i zapalila onu cigaretu, Damiro mi je rekao da je krš i lom u izolaciji, ja sam samo otišao da proverim da li je ona dobro. To su stvari koje su neobjašnjive, ali je taj period prošao. Možda bi ona opet mogla da me odbaci sutra, da bude gruba. Situacije su čudne. Ne znam šta je dole, ali mi je lepo - objašnjavao je Dragojević.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga