AKTUELNO

Nije znala šta je snašlo!

U toku su "Pitanja novinara". Na samom početku emisije, Dejan Dragojević je šokirao sve ukućane svojim izlaganjem da je spreman da sve oprosti svojoj bivšoj supruzi Dalili Dragojević i pogasi sve svoje reči u koje se zaklinjao. Zadrugari, a pogotovo ukućani koji su bili uz njega u najtežim trenucima su ovaj postupak žestoko osudili. Voditelj i novinar Darko Tanasijević je sledeće pitanje postavio Dalili Dragojević:

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je bilo okej moje ponašanje. Ja sam smatrala da mi Dejan ne predstavlja ništa, ali sam poglešila - rekla je Dalila.
Da li i dalje voliš Filip Cara - pitao je Darko Tanasijević.
Ne, ali ga ne mrzim. On mene više ne interesuje. Poklone volim i neću da odbacim poklone od ljudi koji podržavaju Cara i mene ili Dejana i mene. U Amidžiju sam plakala jer sam videla Filipa u kog sam se zaljubila. On je za mene završena priča. Želela bih da bude zbog sebe onakav kakav je bio. On za sebe ovakav kakav je nevalja. On više sa mnom nema ništa - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada si ušla u Zadrugu i kada je prošlo dve, tri nedelje, govorila si da želiš da budeš stara Dalila koja je puna života. Gde je sada ta Dalila? - pitao je Darko.
Ja želim da budem nasmejana i srećna, da budem neko ko ima porodicu i posao, da budem srećna. Ja samo kažem desilo se, nije mi bilo bitno ničije mišljenje. Ali tada da mi je neko rekao ne bih nikada poslušala, jer sam smatarala da neće i onda se desilo i šta sad da kažem. Da mogu da vratim vreme to mi se ne bi desilo - govorio je Dalila.
Niko ne može da zna kako se mi osećamo, jer nije bio u takvoj sitauciji. Da budu ljubomorne scene i da mi svi živimo zajedno. Niko ne može da zna kako se mi osećamo niti može da komentariše - pravdala se Dalila.
Možda je sve ovo Dejanova igra, kako ja to znam. Mi kompletno nismo okej, sa nama treba oprezno držati konce. Marko je nas pitao u jednom trenutnu da li on želi meni da pomogne da bi njemu bilo lakše ili meni. On je rekao oboma - govorila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu: 

Autor: N.V.