AKTUELNO

Usijali atmosferu!

Upravo je počela "Novogodišnja Zadrugovizija". Prvi su na scenu su izašli Lazar Čolić Zola i Marko Osmakčić koji su izveli pesmu "Kraljevi grada" koju u originalu izvodi MC Stojan i Aca Lukas.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvojica izašli su na binu, a Marko je bio prerušen u Acu Lukasa, dok je Zola bio zadužen za deo koji izvodsi MC Stojan. Zola i Marko su probili led i podigli energiju na samom početku večerašnje Zadrugovizije i za to su dobili gromoglasan aplauz publike, ali i žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku pogledajte njihov nastup: 

Usledili su komentari žirija:

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si večeras na 100%, slobodan si. Od večeras si na 100% ono što pričaš Caru nema veze, pričaj nešto drugo. Iskidao si večeras, nisam znao da Osmakčić ovkao kida - rekao je Đekson.
Kako ste pevali bila je katastrofa, igrala se deca u obdaništu - komentarisala je Maja Nikolić.
Neka vidim prvi put, a neke znam odlično. Marko čula sam da si teniser, odlično izgledaš i dobar si frajer. Zola je bio odličan, Marko onako, alije frhunski frajer, pa je nadomestio - dodala je Jovana Jeremić.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana, ja ti nisam dobar frajer? - pitao je Zola.
Tebe gledam kao bivšeg dečka Miljane Kulić - dodala je ona.
Ja ne smem da komentarišem druge muškarce, zauzeta sam devojka. Meni ste bilisuper, dobar ste tandem. Neću da komentarišem pevanje, jer niste pevači - rekla Je Koraćeva.
Frajer si do bola, lepša polovina ti je ćao, izgledate kao par sa crvenog tepiha. Samo da je nagovorimo da se vrati u crno i biće sve dobro - govorio je Dejan Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko, je l' si izabrao devojku po nagovoru svoje prodice? - upitala je Jovana jeremić.
Mi smo ozvaničili vezu pre nego što je došla porodica. Ja uvek moram da slušam svoje emocije, odluku sam imao pre njih. Nisam ništa promenio, samo sam to potvrdio - odgovorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare stručnog i novinarskog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Zadrugovizija