AKTUELNO

Argumenti tužioca su besmisleni, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da se malopre čuo sa najboljim teniserom sveta.

Kako je predsednik dodao, malopre je razgovarao sa Novakom Đokovićem, i dodao da jedva čeka da ga vidi u Srbiji.

- Da 10 dana maltretirate tenisera, i da deseti dan date odluku za koju ste znalo odmah od početka... Da su rekli odmah da nevakcinisani ne mogu da uđu, on ne bi ni došao. Ovako je uradio sve što je trebalo, a onda je krenulo šikaniranje neviđenih razmera. Nešto poput lova na veštice... Videli ste u samom besmislenom procesu, koliko oni lažu, koliko tužilac laže - rekao je Vučić.

Foto: TV Pink Printscreen

Vučić je potom dodao da su argumenti tužioca bili besmisleni.

- Mi ćemo australijske sportiste u martu dočekati neuporedivo bolje. Nećemo da se iživljavamo, pokazujemo silu nad njima. Ophodićemo se neuporedivo bolje, i pokazaćemo da smo neuporedivo bolji od australijske vlade. Oni misle da su ovim ponizili Đokovića. Ne, oni su unizili sebe, a on može uzdignute glave da se vrati u svoju zemlju - rekao je Vučić.

Govoreći o sinoćnoj utakmici u Segedinu, Vučić je dodao da je ustaških zastava bilo zaista dosta.

- U svakom slučaju, Hrvastak je zasluženo pobedila. Neću da komentarošem to. Mi smo u rukomet dosta uložili, uzeli smo najbolje trenere... Đerona i Bregar su tu, napredujemo, verujemo u naše momke. Hvala za sve radosti koje su nam priređene - rekao je Vučić, pa se osvrnuo na pojavu zastava:

-Ništa novo nismo čuli, najbolje je ostati nem - kaže predsednik.

Autor:

#Aleksandar Vučić