AKTUELNO

Žestoko!

Mensur Ajdarpašić je odveo Milicu Veselinović u garderober kako bi se svađali nakon nominacija na kojima su imali sukob:

Ti si jedno smeće malo, čuvao sam ti pu*ku pet meseci, a ti večeras mene guraš u probem guraš jedina, je li pitam te, smeće jedno malo? Je l ti to loše, pitam te da ti skačeš na mene, teraš mi inat - vikao je Mensur.
Ne teram ti inat - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti meni da se ku*čiš, a tebe boli ku*ac a ja se kidam. Govorim ti kako da se ponašaš, a ti tako sada prema meni, a ti idi sa ku*ca na ku*ac. Napadaš me zbog devojke sa kojom da je trebalo, bio bih. Ja tebi mislim dobro, a ti se tako ponašaš, a ja trpim uvrede zbog tebe - vikao je Mensur.
Ma ti si sam pravio priče - rekla je Milica.
Tebi kada bude prvi ku*ac uleteo, ti ćeš do dna da odeš. Tako je i ona pričala pa je završila u izolaciji. Ništa ti još ne znaš, ti ulaziš sa mnom kao da sam ti neprijatelj - govorio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta pričaš ti, nisam ti ja kriva - plakala je Milica.
Ti se poveravaš Marijani, napadaš me za stolom. Mnogo veće pi*ke i mnogo veći mangupi su pokušali sa mnom,a ne ti balavica, klinka. Celu noć mu dobacuješ - govorio je Mensur.
Šta ti lupaš gluposti, ti si mene povredio maksimalno, pisao poruke na čepu, povredio si me. Ti provocirao mene i nju, ja sam sve vreme - vikala je uplakana Milica.

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.