AKTUELNO

Drama!

Nakon što je Janjuš dao Stefanu Kariću veliki budžet, košarkaš je dao srednju budžet Saletu Luksu.

Ne mogu da ti dam veliki, ali veruj mi, za veliki si mi. Ali ima ljudi koje tu poznajem duže. Vidiš i sam kakav odnos imamo. Nikada ne bih rekao da si bio to što jesi kad ovako pričam sa tobom. Narod te sigurno gotivi. PRema meni nisi ništa ružno pokazao, pozdravljam tvoju familiju. Stvarno si dobar - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Dino, isto srednji budžet. Prošli put sam ti dao mali. Ovde ih dobijaš mnogo, ja ću da ti dam srednji. Šta da ti kažem, odličan odnos imamo. Bio si dobar i prema Sandri Čaprić, ali ti ne dajem zbog nje, nego zbog sebe. Imamo dobar odnos ti i ja - dodao je košarkaš.
Drago mi je što smo poboljšali odnos sa početka rijalitija - rekao je Dino.
Đole moj dobri, moram da ti dam mali budžet. Nažalost, ali sredićemo nešto posle. Đole je isto sa mnom u dobrim odnosima, gotivim te, ali se ne družimo, razumeš. Vidiš i sam koliko imam srednjih, a koliko malih. Ti mi nikad ništa ružno nisi rekao - nastavio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Tanja, i tebi moram mali budžet, a znaš kakvo mišljenje imam o tebi. Želim da kažem neke stvari o tebi. Tanja ima dosta toga da kaže u ovom rijalitiju, nažalost ružnog. Nažalost, u svakom tražiš dobro, a vidiš koliko se prave sr*nja. Uvek si tražila da izvučeš najbolje, niti ćeš, tako funkcionišeš. Ne može niko to da promeni. Znaš kakvo mišljenje imam o tebi - započeo je Janjuš.
Jako mi je drago što nisam bitna, ali nisam primitivna. Ja sam na početku, ja se bojim da ne pogrešim, ja vodim računa kako se ponašam. Nisam na silu dobra, ja sam jednostavno ovakva. Nikad neću komentarisati stvari dok me ne prozovu, a svoje mišljenje ću podeliti samo kad imam šta zaista da kažem. Zašto da komentarišem loše stvari, kad se vide. Hvala ti na razumevanju - rekla je Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali budžet dajem Lepom Mići. Trebalo je da dobije srednji, ali odmah mu se nešto nije svidelo u izlaganju. Njemu nije do para - pričao je Janjuš.
Prićaš ovde šlagare, reći ću ti ja sve. Mali ljubomorko. Znam te kako dišeš. Ti si tako mali, sitan - poručio je Mića.
Volim ovako kad se digne tenzija, moj Mikica. Mali budžet dobijaš od mene jer si osoba koja mene ne gotivi. Ne mogu, nisi mi zanimljiv da se raspravljamo - nastavio je košarkaš.
Ti si ljubomoran, poludeo si. Hvala, gospodine veliki. ja sam za tebe naučnik - odgovorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si g*vno rijalitija, ne voliš ništa što je normalno - rekao je Janjuš.
Ti si ljubomoran. Tebi je krivo što ona priča sa njim do jutra (Aleks sa Dejanom) - govorio je Mića.
Ti si mene komentarisao kad sam Filipa komentarisao, ne Aleks - uzvratio je košarkaš.
Pa Filip ti je j*bao devojku, a ti si ćutao tu! Pričaš šlagere, ali imaš pravo. Ja sam za tebe institucija - uzvratio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesi, k*rčeva, možeš samo da budeš institucija mom k*rcu! - uzvratio je Janjuš.
Nemoć, gospodine, ovo je nemoć - istakao je Mića.
Ti bi voleo da ja pravim sr*nja i da me komentarišeš. Tebe bole velike stvari napolju, ali ne bih da ih spominjem - nastavio je košarkaš.
Gospodine, ja sam ostvaren čovek, brat, otac i suprug. Čist kao suza, moralan - nastavio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Moralan, kad niko neće da se j*be sa tobom - uzvratio je Janjuš.
Ti p*šiš k*rac mojim drugovima. Izvoli, NN adresa, ti jesi iz etno-sela, prijatno i laku noć. Ti se baviš k*ravama, ne ja, to je tvoja klijentela - poručio je Mića.
Ja nisam j*bao nijednu k*rvu, osim u Češkoj i Barseloni - nastavio je košarkaš.
Ti ne možeš da imaš normalnu devojku u životu, samo k*rve, a ti si muška k*rva. Samo ti k*raj - govorio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.