AKTUELNO

Svi u šoku!

U toku je raspodelu budžeta ovonedeljnog vođe Marka Janjuševića Janjuša kog je na ovu poziciju postavila pevačica Sandra Čaprić koja je sinoć zauvek napustila "Zadrugu 5". Sledeći budžet je dao Irmi Sejranić:

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da ti dam mali budžet, počeo sam da te gotivim, jako si iritantna, mene ne vređaš i ne govoriš mi ništa ružno ali mislim da će naš odnos biti sve bolji - rekao joj je košarkaš.
Srednji i mali za Milicu i Mensura, to je za vas, neću vas komentarisati, imam mišljenje ali neću više da pričam, mogu da budem ironičan i da se spr*am i to je to - rekao im je Janjuš.
Mali budžet za Zolu, zato što je mene poslao u izolaciju, ne bih mogao njemu da se odužim i vratim na drugi način ali me je to onako malo poremetilo. Od mene samo zbog toga dobijaš mali - rekao je Janjuš i šokirao sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče glumca, njemu mali budžet jer mi je naplatio masažu dva puta, žao mi je, naplatio mi 700 dinara masažu i više me nećeš masirati. Za mene si folirant ozbiljan, neko si ko tu gluvari za bilo šta, dozvolio si da te spr*aju. Svi! Ni jednu ružnu reč ti nisam rekao, ljutiš se zbog malog budžeta - rekao je Janjuš.
Marko, nažalost mali budžet, ti znaš da li tvoje ponašanje valja ili ne, na kraju neko ko je bio zanimljiv postao si to što si postao, to je nešto najgore što može da se desi, nije dobro to što radiš - rekao mu je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnjije pogledajte u video - prilogu:

Autor: N.V.