AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", na narednom video - prilogu zadugari su imali priliku da vide odnos Dina Dizdarević i Dalile Dragojević koji je frapirao sve ukućane!

Voditelj Milan Milošević je reč dao Marku Đedović:

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo ovde otišli sa tebe, prvi deo klipa Dino i Dalila, a drugi Dejan. Nema veze što je bila svađa Cara i Dalile ali Dino je Dalilin drug sem u prolazu to je transver ili si neutralan od starta ili si od sada lagao svoju drugaricu. Ne možeš da kažeš to ali se stalno druže. Meni je to užasno - počeo je Marko Đedović.
On to nije trebao da kaže ako je njoj prijatelj - ubacio se Miki Đuričić.
Meni objašnjavanje nije potrebno. Meni DIno da se pravi englez neće, ja sam čula sad za njoš jednu situaciju. Ovaj video meni ne prolazi, sa mnom više nećeš spavati a ni družite se. Sa Dejanom si u budžetu. Imaš dozu ljigavosti u sebi, a ja te branim uvek i onda ti meni kao ja slavim dva rođendana. Za mene ne postojiš više... Čovek koji jede sa mnom i pije ne može to da kaže, on da kaže Dejanu spasila si se budale i zla, treba da slavim dva rođendana. Ta pesma je vrlo popularna - drala se Dalila Dragojević.
Ja sa Carem kada imam raspravu i kada dođe neko treći, dođe mi da mu otkinem glavu, mogla sam da očekujem od Sandija, Gruje, ali ne od njega koji spava pored mene... Matora je meni uvek prišla i sa strane mi kaže šta misli. Sa Saletom sam imala sukob koji je bio katastrofa, sa njim sam imala situaciju ali nisam dočekala - drala se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Dejana, treba da apsolutno se isključi iz svih priča jer onda kreće uplitanje i ostalo - nastavio je Đedović.
On je rekao da nas ne gleda i ne komentariše, ja sam rekao ajde pusti ko god šta kaže, jer kada ona nešto prokomentariše ona ispada zla uvek... Mi od sinoć nismo zajedno i više neću da se mešam u to što ona radi - ubacio se Car.
On pokušava da napravi scenu sa Marijanom, muvao se sa njom, to različite stvari, a on meni prebacuje Anđela, ja ga znam šest godina - rekla je Dalila.
Ne, ovde je inta, ja znam da od nje i Dejana nema ništa, ali ja kažem da od sada kada nemam komunikaciju sa Dalilom i počnem da se družim sa nekom devojkom to će da se tumači kao inat - pravdao se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: N.V.