AKTUELNO

Pored nje je samo iz sažaljenja!

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić ne mogu i dalje da nađu zajednički jezik i rešenje za svakodnevne svađe, a tokom emisije dogodila se još jedna u nizu:

Ja ne mogu da se oslobodim osećaja prema njoj, ja sam čudan samom sebi, teško mi je i teško bi mi bilo da vidim... Ne mogu sad ni da radim neke stvari u potpunosti. Ja nju nikad u životu nisam prevario - govorio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa mnom si, zato što ti je žao mene! Nemam snage više, nama problem pravi jedino ovaj odnos. Ja se ne pitam sada uopšte! Čekam dan da se odvojim i da nemam emocija, jer ga ja sada poštujem maksinalno, kao da smo u vezi - besnela je Milica.
Ovo nije Mensur koji je zaljubljen - dodao je AJdarpašić.
Neću da slušam ove tvoje balade! Je*i se, tvoje ponašanje je katastrofalno! - vikala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada bes govori iz tebe - uzvratio je Mensur.
Ne, ti meni ovim odnosom daješ nadu, opet idealizujem sve i nadam se - priznala je Milica kroz suze.
Neka na moju dušu ide sve. Možda je ona spodosobnija od mene. Ja sam jasno i glasno objasnio zašto ostajem u ovom odnosu. Njeno ponašanje me je odbilo od nje, ne znam da li mogu da povratim sve to. Ne volim je kao što sam Minu voleo - tvrdio je Mensur.
Laži brata kući, ne voli me ni na jedan način - plakala je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle svega nju poštuješ više od mene! I od boljeg ima bolje, naravno da ima boljeg od tebe - urlala je Milica iz petnih žila.
Ja Zadrugu 3 najviše volim, borio sam se, sve je tada bilo drugačije, ja sam u startu bio zaljubljen u Milicu, ali me je odbila od sebe, ludački sam je voleo - nastavio je Mensur.
Ja se ponižavam, jer ti i dalje prilazim. Ti si bio žrtva u trećoj sezoni, ja neću ispasti žrtva i mučenica. Videćeš, ponovo će ti doći ta trojka. Kakva si seljačina! - govorila mu je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga