AKTUELNO

Skandal!

U toku je emisija "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević izneo je ko je zauzeo prvo mesto na današnjoj anketi. To mesto zauzeo je Mensur Ajdarpašić, a voditelj je reč dao Anđeli Đurićić.

Ja nema loše mišljenje o njemu, ali imam o odnosu sa Milicom. Svaki dan joj priča sve najgore. Oni se posvađaju par puta snevno, to misli on njoj, samo neće da iznese. Vaš odnos je konstantno takav, stalno se vređate. Ti si njoj rekao užasne stavri, da bi je svako vukao i tako to... On njoj sve nabija na nos. On ima i dalje emocije prema njoj a priča da je završio sa njom! - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je dao reč Stefanu Kariću.

Nisam očekivao da bude baš prvo mesto. Mislim da, konkretno u odnosu sa Milicom, jedno priča, drugo radi, treće misli. Ako sam ne reši neke stavri, niko ne može da mu pomogne - rekao je Karić.

Voditelj Milan Milošević je dao reč Jovani Tomić Matoroj.

Govori joj sve u svađi, prebacuje joj, i onda kaže da joj misli najbolje. Ja msilim da Mesnur čeka svojih pet minuta, on čeka Minu, svi znamo da će ona da uđe ovde. Možda će rasčistiti neke račune kada dođe Mina. Ja očekujem a kamoli ti. Ja msilim da će tebi tek krenuti rijaliti ako uđe Mina. Niko mi nije zanimljiviji za praćenje reakcije nego Milica, ona se rodila za ovo. Ona je meni fascinantna kao rijaliti igrač - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je dao reč Milici Veselinović.

On je rekao da dobija kritike zbog mene. Ja sam mu rekla da i ja dobijam kritike od njegovih prijatelja, od Stefana Karića. Ja dobijam ovde da sam folirant. Stefan se dugo suzdržavao što se tiče iskrenog mišljenja za naš odnos. Mensur u svađama sve najgore priča, da bi me povredio ali ne misli to za mene. Nema definisan odnos sa mnom, to mu se njaviše zamera. Sledeći put ako dođe do svađe, neka zameri sve ali neka ne spominje to! Ne kajem se što sam imala brzo odnos sa njim, volim ga! Mensur ne bi bio opet sa Minom, a sa druge strane, ništa više ne može da me začudi. Ako bude došlo do pomirenja, bes neće da bude! Ako bude imao komunikaciju sa mInom, ja se povlačim, to bi bilo poniženje! Ja sam rekla da sam ga očekivala na trećem mestu! - dodaje Milica.

Voditelj Milan Milošević je dao reč Marku Đedoviću.

On definitivno ima strah od gubitka voljene osobe, ons e izgubi tu. Čas ovako, čas onako krene. Srce mu govori jedno, glava drugo. Deluje mi kao da u sebi žali zaštto ovog puta nije to to kako bi on želeo da bude. Jedno šta može da ga spasi je druga emocija prema nekom drugom! - rekao je Đedović.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.