AKTUELNO

Ovo joj smeta!

Anđela Đuričić je stigla u Šiša bar, vidno uznemirena, a voditelju Darku Tanasijeviću otvorila je dušu o osećanjima prema Mateji Matijeviću.

Kako se osećaš? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kako se osećam. Poslednjih deset dana, dovoljna je jedna sitnica da se osećam loše. Ništa ne znam. Mateja utiče dosta na to. Ima i drugih stvari, dugo sam tu, nemam kontakt sa roditeljima, ali Mateja je jedina osoba sa kojom sam toliko bliska. Jedna sitnica koju pogrešno kaže ili uradi, ja se osećam tužno ili loše. Kao danas... Super smo funkcionisali, krenuli da igramo neku igru. Meni nije poenta da pobedim, nego da se zabavimo i da što duže traje igra. Dva puta je pobedio i onda je izmislio neku reč. Onda namerno kaže neku reč na koju ne mogu da kažem ništa. Da li je moguće? Fora je da što duže igramo. Ima kompleks da mora da bude prvi u tome. On naravno odmah krene, kao ja se ljutim - rekla je Anđela.
To srčano prihvataš zbog tih osećanja i zaljubljenosti prema njemu? - pitao je Darko.
Nisam ja zaljubljena. Eto, mene poljulja sitnica. Emotivno sam se vezala za njega, teško mi je kad mi prebaci sitnicu. Teško mi je da funkcionišem kad ne pričamo. Meni se mesecima dešavalo da ne zaplačem. Onda oko Nove godine, bilo mi je teško. Ja sam se dogovorila sa roditeljima da se ne snimaju, a onda mi je bilo teško što ih nisam videla. Svi su videli roditelje, prijatelje, ja ništa nisam videla - istakla je Đuričićeva.
Kako tebi izgleda sve ovo što se dešava između Mensura sa jedne i Ane i Anđela sa druge strane? - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur se mnogo promenio, počeo je da provocira bez ikakve potrebe, hoće da podbada, ima potrebu da mene, Mateju, Anu i Anđela provocira. Pri tom, on je taj koji je počeo da se meša. Kao, on ne vidi energiju između njih dvoje. Ok, u čemu je tu tvoj problem? Nezadovoljan je svojom vezom, pa pokušava druge da... Kaže da je promenio mišljenje o njoj, da igra rijaliti. Šta se meša? Potrudio se da od Milice napravi sve što je hteo, Milica sada kuva, čisti, za njim pere... Nekada to nije imao. Morao je da je tera. Sad ona sve uslove ispunjava. Na kraju je odlučio da se smuva sa Milicom, i onda u sve to dođe i ubacuje mene. Od Milice je napravio najveću žrtvu, opet se meša u naše odnose, za koje kaže da su lažni... Znači nije zadovoljan svojim odnosom. Ja nemam ništa protiv Mensura, ali te provokacije bespotrebno... - zaključila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.