AKTUELNO

Šok!

Mlada pop zvezda Anastasija Ražnatović u emisiji Ognjena Amidžića na Pinku odgovarala je na škakljiva pitanja, a prvo u nizu ticalo se njenog ljubavnog života. Naime, Anastasija je upitana kog je muškarca najviše volela do sada, a njen odgovor bio je diplomatski.

Mislim da do sada, sa kojim god muškarcem da sam se zabavljala, volela sam ga najviše koliko sam znala... Svakog sa kojim sam bila sam volela. Dva puta sam volela, ta dva puta sam najviše volela - rekla je Anastasija, a potom priznala šta je najviše nervira kod majke Cece.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas mi je iskopirala stajling, to me je jako iznerviralo! Pa, ja sam kupila njoj i sebi čizme ove, njene su samo malo svetlije. Poslala sam joj pre pet dana šta oblačim, kaže:"Jao, to ti je top kombinacija", a inače voli to i tetki da radi... Nije namerno, ali baš se potrefilo da je obukla danas crnu haljinu i crne ove čizme... Nisam stigla ništa da promenim, ali nema veze.

Ipak, najveći bum izazvalo je pitanje:"Ko je najveći lažni prijatelj vaše kuće?", a potpuno neočekivano, Anastasija je kao iz topa odgovorila:

Saša Vidić... Da li treba da me pitate uopšte to? - rekla je Anastasija.

Foto: Instagram.com/vidicsasa, TV Pink Printscreen

Autor: D.T.