AKTUELNO

Pevačica tvrdi da Ana oblači ono što joj pošalju za džabe.

Maja Marinković i Ana Korać otpočele su pravi medijski rat. Za Maju tvrde da kopira Anu Korać, što njoj smeta. Te su jedna drugoj počele da upućuju razne uvrede na račun ove druge.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Poslednja u nizu oglasila se Ana Korać, rekavši svojoj bivšoj cimerki da je kopira i u mestima koje obilazi po Srbiji, kao i da branje malina nije za svakoga. A šta joj je još rekla, pročitajte u tekstu ispod.

Ovo je razljutilo Maju, pa je morala da joj odgovori.

Što se tiče vernih kopija, ona je najvernija kopija Miss Piggy, i treba da se ponosi što je njen grad bogat malinama, ali to nije jedini zanat koji je ispekla u svom gradu, tamo je poznatija po starijim zanatima. Tako da o voćarima, povrtarima i najstarijim zanatlijama iz ruralnih delova Srbije dovoljno medijskog prostora. Sledeći tekst moze da dobije kao i obično kada mene pomene, ili da napiše knjigu " Najstariji zanat u malinama. Samozvanoj trend seterki inspiraciju daju domaći dizajneri koji joj šalju garderobu za džabe, obuče šta joj tog dana pošalju. To smo mogli da zaključimo po tome kada je vidimo u sred bela dana u satenskoj haljini (jb* to su mi poslali tog dana). - rekla je Maja Marinković za Pink.rs, pa dodala:

Foto: E-Stock

A što se tiče njenog tankog struka imamo prilike da ga vidimo samo na njenim fotošopiranim fotografijama. Uživo izgleda kao njena daleka pretkinja Miss Piggy. I još jedan savet za nju: Ana javno te molim da prestaneš da se fotografišeš u fake garderobi iza španskog zida.

Autor: J.Đ.

#Ana Korać

#Maja Marinković