AKTUELNO

Snosiće posledice!

U toku noći je u Belu kuću stiglo pismo Velikog šefa koje je obavestilo zadrugare da je Tara Simov diskavlifikovana. Nenad Aleksić Ša je pročitao pismo:

Dragi zadrugari, doneli smo odluku da Tara bude diskvalifikovana zbog nedolčnog ponašanja po kazni u iznosu od 50.000 evra. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta dugo je Tara pravila probleme u Zadruzi kako produkciji, tako i ostalim zadrugarima. Nije im dozvoljavala da spavaju, vređala ih je, ponožavala, a sve to jer ni sama nije znala šta želi. Svađe sa Nenadom Aleksićem Ša, pretnje, vređanja, a potom i ponižavanja ostalih zadrugarki koje su prilazile njemu i Mateji Matijeviću dovodile su sve te devojke u sukob sa Tarom, koja nije mogla da trpi da postoji neko ko je njima preči od nje, pa je konstntno iznosila laži u vidu vređanja kako tih devojaka, tako i Nenada i Mateje.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznato je da je Tara konstantno pravila haos na imanju, i vređala kako zadrugare, tako i članove produkcije pa i samog Velikog šefa. Dosta dugo su svi bili blagonakloni prema njoj, ali to više nije moglo da se izdrži. Nedolično ponašanje, lomljenje prozora, kamera i celog velelepnog imanja bilo je pre svega sramotno, a zatim i neprimereno devojci njenih godina. Veliki šef jeste darežljv, ali ovako nekulturnom ponašanju je moralo da se stane na put, pa je doneta odluka o momentalnoj diskvalifikaciji!

Autor: N.B.