AKTUELNO

Nikad napetija noć!

Sinoć je u Beloj kući održano još jedno izdanje emisije "Pitanja gledalaca", voditeljka Ivana Šopić, nakon što je okupila zadrugare za crnim stolom, započela je sa vrelim pitanjima koja nikoga nisu ostavila ravnodušnim.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Na samom početku emisije devetnaestogodišnja Ana Jovanović je progovorila o aferi sa oženjenim čovekom koja je zgrozila sve ukućane ali i gledaoce, a na pitanje: Napokon si upecala priču pošto tebi to nije problem, bila si sa mužem od drugarice, a drugarica sobu pored. Zato si se plašila Tare i šlihtale se - Jovanovićeva je odgovorila sledeće:

Ja sam Taru upoznala ovde, znale smo se preko zajedničkih drugarica, njega Anđela je moja drugarica iz mlađih dana. Nisam se šlihtala, niti je to istina, ne znam o čemu se radi. Ja nikad nisam osporila da je to greška, a sad to radim svesno, tad nije bilo promišljeno - izjavila je ona.

Takođe, ljubavni trougao koji je potresao Belu kuću je svakako odnos Lazara Čolića Zole, Miljane Kulić i Nenada Macanovića koji su nakon žurke imali brutalne okršaje od smeha do suza, a sinoć je stavili sve karte na sto.

Vidi se da voliš Zolu, kad si ga dodirivala, kao da nešto želiš da mu šapneš - glasilo je pitanje za Miljanu.
Šapnula sam. Jedino ako više osoba volim istrovremeno, a to je nenormalno - rekla je Miljana.
Evidentno je da neke stvari nisu gotove, što se tiče emotivnog smisla. Jedno po drugo smo štetni. Našla je nekoga koga poštuje i ceni, to jutros se očekivalo i bilo je neminovno da će doći do razgovora. Ne bih se složio da me ona ne voli, samo je svesna da je loše po meni, nju i naše porodice - dodao je Zola.

Ova rasprava je potrajala neko vreme, a u nju se umešao i Kulićkim sadašnji partner Nenad koga ona od milošte zove Bebica. Oni su započeli opštu raspravu koja nije imala kraja.

Voditeljka Ivana Šopić je porkenula temu o Fililu Caru i njegovom odnosu sa Anom Jovanović, koji je podigao ogromnu prašinu u Beloj kući.

Mi smo noćas videli svu ljubav i bol žene koja voli. Imaš li grama srama ili ljudskosti kojom se toliko lažno dičiš? Ti veslaj do kraja sa dežurnom, top ste par - glasilo je pitanje.
Mogu da misle ovako ili onako, kad je bilo pitanje za anu, mogu da ustanem i svakoga demantujem, svađam se i odbranim sebe. Ne osećam se ni ja dobro zbog nekih stvari, tu sad u donosu sa Anom, jer zbog mene dobija etikete i doživljava neke stvari, Ja uvek zaboravim sebe i vratim se gde se ja osećam najgore i budem najnezadovoljniji. Dalila je u najviše siutaicja mislila na dvoje du*e, što se tiče braka i veze sa mnom. treba da budem bolji sebi, da bih bio i drugima. Svesno sma načinio sebi bol, kad sam prišao njoj iz najbolje namere, mislim da sam sebi naškodio. Kad sam završio odbos, znam da joj nije svejendo zbog svega što sam napravio. Mene ne zanima ko će šta da kaže, ja stojim iza toga. Ja mogu da se nosim sa svim i da zastupam sebe i Anu. Pitanje je da li se ja osećam dobro? Ja se ne osećam dobro i ne mogu odgoviriti na pitanje. Nisam primetio da se ja previpe ističem kao dobar i pleminiti čovek. Ja se nisam osećao dobro, ne osećam se ni sad. Da želim da se vratim u odnos sa Dalilom - rekao je Car.

U toku emisije "Pitanja gledalaca", koju izbačeni prate preko malih ekrana. Jedno od pitanja je bilo za Filipa Cara, što je Dalila Dragojević pažljivo slušala. Njegovo izlaganje o odnosu sa Dalilom i Anom Jovanović slomilo je Dragojeviću, pa je prolila gorke suze, a Irma Sejranić odmah je pritčala da je podrži. Kako će Dalila podneti ostatak noći, ostaje da vidimo.

Situacija koja je podigla veliku prašinu je svakako odluka Dejana Dragojevića u utorak uveče kada je za izbacivanje odabrao pevača Nikolu Grujić, a ne svoju bivšu suprugu Dalilu Dragojević, ova tema, potegla se i sinoć tokom emisije.

Da li nisi izbarao da izbaciš Dalilu, jer još uvek imaš emocije prema njoj - glasilo je pitanje.
Ne znam po kojoj logici. Nisam naveo nikog od ljudi koji se ovde komentarišu. Da sam rekao, bilo bi smeta ti. Ja nju ni ne primećujem, niti je doživljavam, niti vidim, osim ako ne osetim neko bockanje - rekao je Dejan.

Ana Jovanović, iako je u vezi sa Filipom Carem, ona i dalje baca oko na svog bivšeg dečka Mateju Matijević.

Videla si noćas kako Ana bulji u Mateju, pa si prišla odmah - glasilo je pitanje.
Ja sam zato malo pre rekla da nije bilo tri muinuta, nego trideset tri - rekla je Anđela.
Okej, ovo što je rekla, ali sad da smo mi pričali 33 minuta - rekao je Mateja.
Ona je na radiju imala da bira...Nešto što niko nije iskomentarisao, ona je tada bila u vezi sa Anđelom, ona je dolazila i uzimala pismo. Meni nikad nije palo na pamet da uzmem pismo i da mu odnesem. Ona je to uradila. Pogledala sam i pomislila: "Ti imaš dečka". Ja da imam dečka, ne bih prišla durgom dečku - rekla je Anđela.

Tema koja traje već neko vreme je čudan odnos Dejana Dragojevića i Sandre Rešić, njih dvoju su na inicijativu Dragojevića prekinuli prijateljstvo i odlučili da zauvek završe svaki vid komunikacije. Oni su tokom sinoćne emisije ponovo pokrenuli temu o svojim emocijama kao i trenutnom odnosu.

Zašto ne prestaneš da jedina čistiš kuću, pošto se Dejan bunio da ćeš prva da kupuješ u prodavnici - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da prestanem da čistim nikada, zbog sramote. Mene je sramota da kad vi stanete ovde, pričamo o nekim stvarima, da ovo sve ovako stoji. Što se tiče njegovog komentara, nije samo on to prokomentarisao, to su još neke komentarisale - rekla je Sandra.
Ne znam šta da kažem. Ja kad komentarišem ili ću da sednem i da ćutim ili će sutra da mi bude klin o lođa. Rekao sam da mi je ceo radio bio muktorpan. Ispiranje glave. Rekao sam i ako Sandra ustane ovde i kaže da čisti kuću i da je ne intresuje i da ulazi prva. Rekao sam da ona zbog toga što čisti, traži zaslugu. Dolazi se do onoga da ona traži zaslugu za ovo što je uradila, pa kad je nije dobila, kukumače. Nisam ja prodavnica, pa dolazi u radio u crnini - rekao je Dejan.
Što se tiče ovoga za Miljnau, setio sam se, ona je pomenula za mju porodicu, ja sam rekao da neću da komentarišem njenu porodicu, jer se saosećam sa nekim stvarima, a Mateja joj je pre toga psovao mamu. Što bih to spominjao kad nemam veze sa tim? Sandra je ušla u radio i rekla da ne može da veruje da je priča tek tako, olako prošla kroz kući i da ne komentaripu. Šta su trebali da mi je urežu u leđa? Šta znači da je prila olako prošla? Kad je pitaju koliko će da nosi crninu, ona kaže da će još tri meseca da vuče sa sobom. Pritom sam ja loš čovek, za čim ti žališ? - pričao je Dragojević.

Voditeljka Ivana Šopić je ponovo pokrenula temu o Ani Jovanović, ali ovaj put i o njenom novom nadimku koji je čuo čitav region. Naime, nadimak "dežurna radnica" joj je dala Dalila Dragojević tokom jedne rasprave iz razloga što ona uvek završi sa dečkom koj ostane bez devojke.

Je l' te dobro utešila dežurna, samo napred - glasilo je pitanje za Filipa Cara.
Ne sviđa mi se što je ovako nazivaju. Maju nazivaju kad je sa Čorbom "čerečiteljka", kad je sa mnom je "Majakita". Ja sam za Dalilu rekao da je Gadlila, pa joj nisu tako postavljali pitanja - rekao je Car.

Ljubavni par koji nije realizovao svoju vezu je Lazar Čolić Zola i Irma Sejranić koji su započeli svoju ljubavnu priču pre dve nedelje, a na sinoćno pitanje da li bi Čolić nastavio odnos sa pevačicom kao i savet gledalaca da ne treba da ih poremeti ulazak njegove bivše devojke Miljane Kulić, Zola je odgovorio:

Jutros se baš budim oko 2h i ne osećam desnu stranu, pa shvatim da nije tu i cela desna strana me boli - rekao je on, pa joj poručio da ga čeka napolju.

Sinoć se u Beloj kući pre početka emisije "Pitanja gledalaca" dogodila jedna od najskandaloznijih svađa u "Zadruzi 5" između Viktorije Mitorović i njene ljute suparnice Marijane Zonjić u kojoj je Viki uništila sve lične stvari pevčice i bacila ih u jezer zbog čeka je dodatno kažnjena oduzimanjem mesečnog honorara.

Da li ćeš posle svih poniženja toliko olako prepustiti Marka Marijani? - glasilo je pitanje.
Naravno da ne. Meni dođe period, malo grešim. Ja ću tad da ga šaljem kod Makice, a kad mi dosadi ja ću da ga vratim - rekla je Viki.

Voditeljka Ivana Šopić je još jednom tokom večeri pokrenula razgovor sa Anom Jovanović i postavila joj direktno pitanje koje glasi: Šta ćeš ako se Dalila vrati i prebije te kao mačku?

Ja neću da odgovaram na pitanje, jer se ne prolazim u tome. Mi smo se ljubili ispod pokrivača i noć pre nego što je otišla - pričala je Ana, a na nju se odmah nadovezao Marko Đedović.
Kako nisi držurna kad si tu kad god Filip Car raskine sa Dalilom? Prošli put si bila u izolaciji, on te ispalio. Neka je bio i sa Majom, ali ti si tu kad god raskine - ubacio se Đedović.

Nakon skandaloznih reči i priznanja Ane Jovanović, Filip Car je priznao da postoji nada za pomirenjem sa Dalilom Dragojević i tom prilikom sve ukućane bacio u trans.

Da li znaš da iza svakog paženika, jadnika i kukavice stoji žena paćenica, jadnica i žena koja plače, moli i puzi, a iza svakog lava stoji lavica koja neće kad plače da je vidi lav? - glasilo je pitanje.
Ne znam šta bih rekao, ima istine. Bio sam lav, pa nije bilo dobro. Jadnik sam, pa opet nije dobro. Videćemo, utakmice još traje - rekao je Car.

Autor: N.V.