AKTUELNO

Žestoko na samom početku!

Veliki šef je obavestio zadrugare da je vreme da počne radio emisija "Sprrrdnja" koju vode i uređuju Marko Janjušević Janjuš i Stefan Karić. Oni su odmah otišli u studio i na samom početku se osvrnuli na najaktuelnija dešavanja iz ove nedelje.

Ulazak je bio spektakularan, bez nje ne može da prođe rijaliti i to nije došla sama nego sa Bebicom koji ima dva audija. Zamisli kada se pojave u Nišu, a ona otvori prozor i pušta muziku - smejao se Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihovi prvi gosit su bili Mateja Matijević i Stefan Mihić.

Ja sam pozvao sve zadrugare koji su glasali za Irmu da izađe - rekao je Janjuš.
Ja sam glasao jer sam znao da ako glasamo za nekoga, taj neko neće ispasti. Ja sam rekao da mogu da se pravim pametan i glasam za neke sebi drage ljude, ali mene oni najviše nerviraju. Ona meni ide na živce i to je to. Ja sam samo rekao prva osoba na koju pomislim je ona - rekao je Mateja, a onda im se pridružila i Ana Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mislio da treba da bude više glasova za nju. Iskreno, ona je meni jako iritantna, nije mi dobro kada je vidimo - rekao je Mihić.
Ona je meni takođe iritantna, kako ona prevrne oči, tako se meni prevrne želudac. Ovde se dosta ljudi ide kući, i kada glasaš za nešto, ja sam rekla da ona voli da zabana nos svugde. Mene ovde niko ne remeti - rekla je Ana, a u radio su se pridružili Dejan i MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam glasao za Irmu, ona šta god da uradi nekako me iznervira, ne znam gde je ona, žao mi je što se nije vratila - bio je ironičan Dejan.
Nemojte da se ulizujete, vi ste se prepali jer sam imala 97%, hvala lepo, pozdrav za gledaoce - upala je Irma u radio.
Ona je mene optužila d sam učestovovala u organizaciji nekog prebijanja, nikada nisam rekla da ona laže - počela je da priča MC Aleks.
Ne, ja to nisam rekla. Sada pokušavaš da okreneš celu priču, kada smo prvi put pričali rekli smo da se je*eš za pare - pričala je Irma

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.