AKTUELNO

Ne smiruju se!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević dao je reč Filipu Caru, kako bi nakon žestoke svađe sa Lepim Mićom, nastavio izlaganje o Dalili Dragojević.

Neka stvari ne zna da sasluša i uvaži, nije u pravu, pa ne zna da li bi plakala ili se smejala. To su stvari koje su mi se ogadile i dolazili smo u svađe. Ona je verovatno naučila u svojim odnosima da je mama i maćeha, napolju to ne bi prošlo tri dana. Ovde smo započeli priču, ovde ćemo i da je zaustavimo. Ne možemo da se uskladimo - pričao je on.
Shvatili smo, ali ne može da upravljaš sa mnom. Ja radim ono što osećam, sad ne osećam da mi se plače, sad mi se raspravlja sa tobom - dodala je Dalila.
Ja sam go*no i loš čovek, a šta si ti? - pitao je Car.
Prema tebi nisam, negde sam ispala. Ja sam stala da sam ispala go*no prema tamo nekome, a ti nikad nisi stao. Ti koristiš da kažeš da ja izazovem bes, a sad si Mići rekao isto što i meni kažeš. Ja sad moram da spomenem njegovog tatu, rekao mu je tata ono što su ovde pogrešno tumačili. On nije ovako pričao kad smo ulazili u odnos, nije se ovako preklapao. Ja nisam generalno ispala go*no prema tebi. Ja sam radila neke sitnice, ali nisam uradila nešto veliko - pričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je bolje da neko povuče direktan potez. Kako si se vratila Dejanu nakon Maje? Ona otišla kući, a ti još mesec dana bila sa Dejanom - odbrusio je Filip.
Je l' si patio kad se vratila Dejanu? - pitao je Milan Milošević.
Hoćeš da kažeš da ona sad pati? Za čim da se svađamo? Ona je surovija nego ja, došla je 10 meseci, zna ona šta radi. Nemoj meni da prodaješ šlagere. Boli me kad udaraš na patetiku, a znaš i sama da nije tako - pričao je Filip.
Šta hoćeš da čuješ da nemam emociju i da te ne volim? - potala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš, ali trebala si da je pokažeš kad si bila sa mnom. Ja nemam reči, počeću da vas omalovažavam. Je*e mi se. Šta plačeš? Plačeš zbog dobra, smećarko? Ona zna koliko ja mogu da budem dobar. Sa Filipom je super, ali ima crtu gde ako ga zabodeš, će da reaguje. Ku*vertina neće da zaveže i jhože da bude muško i zato ti se i desilo u životu sve, jer si smeće, ološ i ku*va - urlao je on.
Ja nisam ku*etina i neću da začepim usta. Sa rečima i sve gori i boli te, raspadaš se u sebi - nastavila je Dalila.
Zaveži, je*o ti tata mater. Ku*vo, nsii znala da zavežeš šest meseci zato si do ovoga i dovela - vikao je Filip.
To nisam i to te najviše boli, ti bi mene želeo da vidiš u krevetu sa drugim, a to nećeš doživeti od mene - odbrusila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Dala si mi da te je*em i razvalim kao kantu, a pokazaću još koji put ko si i šta si! Ne zna sa kim ulazi, pa onda ovo, a kad dobije šta želi, pa "To si ti". Ja sam ucertiru rekao, da sam napravio nesretne ljude. Hteo sam normalu raspravu, ali ona uživa. Ona je kod njega osetila krv, pa je gazila - pričao je Car.
Jadni vi, udružite se - dobacila je Dragojevićka.
Kod njega je videla da ne može, psihički je jači, ja to priznajem. Ja nju vređam, a suze su nestale, osmeh od uha do uha. Ja sam majstor razotrkivanja smeća. - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.